сряда, 1 юли 2015 г.

Avon Stardust Teal Glitter

    Stardust е серията пясъчни лакове, които Avon пуснаха преди около -/+ година. Сега вече се предлагат в стандартните правоъгълни плоски шишенца и с името Mineral Crush, в каквато е и червения - показах ви го тук. Няма голямо разнообразие от цветове, но пък има от всяка гама и най-търсените, носени. Все ще си изберете някой, ако не сте затрупани с количества като моите. Цената им при намаление е 5-6 лв.
    Аз успях от офертите за представители да си взема 2 цвята, които исках преди напълно да са изчезнали. Избрах прекрасния тюркоазен и тъмнолилав. Днес ще ви покажа Teal Glitter.
    Разкошен цвят за лятото е - русалков. :)



    Шишенцето му е направено като имитация на диамант или подобен камък, но за съхранение старите са по-практични. Четката му е широка - лесна за правене на овал. Текстурата му е гъста, като на повечето пясъци и се борави бързо с нея. Никакви проблеми нямах. Съхне бързо и пясъчния ефект е добър. Не е груб, не дращи и закача по дрехите.


     Цвета е прекрасен тюркоаз. С милион светлозлатисти блестящи частички, които на слънце са като диаманти.
     Трайността е индивидуална, но при мен издържа 3 дни и връхчетата бяха износени тогава. С нормални следи от миене и всекидневни задължения общо взето.



     Имах базата Ultra Stay & Gel Shine на Catrice под него, но след сваляне плочката ми беше леко оцветена. След като си измих ръцете, се изчисти. Малко надира, което е нормална за глитъроподобни финиши. С по-фина пила се заглажда без проблем.



     В комбинация с гривна от естествени камъни и висулка с морска тематика, стои чудно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар