петък, 24 юли 2015 г.

Colourful Flowers

    Розово, бяло и синьо е много приятна комбинация и създава такова лятно настроение, че ако харесвате цветни дрехи или принтове с цветя, няма как да не ви допадне. Под кожата ми беше влезнала рокля на цветя. Навих си и я открих миналият месец в любимия ми магазин City Boy City Girl в Стара Загора. Шарена, свежарска и макар да не е точно това, което си представях, открих добра алтернатива и заситих глада си за тази година. Исках по-плътна, качествена материя и с още по-наситени цветове, но никога не е късно да открия и такава. :)



     Съчетах я със сините си платформи, макар да я виждам с по-нежен сандал и първият път да я носих с такъв. Мисля че не е строг модел и дори с нисък не би стояла лошо.


    За грима използвах любимият ярък руж, за който вчера ви разказах - Milani Baked Bella Rosa. А червилото ми е - Maybelline 904 Vivid Rose. Него забравих да снимам, остана в чантата ми и се сетих след като прибрах всичко.





                   Лака е China Glaze Ahoy - разкошна малина с шимър.
   



3 коментара:

  1. Ще стои добре и с розови високи сандали :) Ето причина да си купиш нови, ако нямаш :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Догодина вече, че нямам къде да ги слагам. :D И уж не съм голям фен на розовото, а станах като Пинко Розовата Пантера хаха.

      Изтриване