неделя, 12 юли 2015 г.

Macadamia No Tangle Styler Brush

     Споделяла съм ви каква трудност изпитвам при сресване - имам дълга и много гъста коса. Не съм срещала до момента гребен или четка, с която да избегна скубане и заплитане. Питаха ме "защо не пробваш Tangle Teezer", но някак не вярвах че с моята грива би се справила такава четка. Изобщо не предполагах, че мога да се родя с подобно нещо и да реша веднъж завинаги проблемите си при разресване. Е, не само съм доволна, но и захвърлих едрия си гребен и вече се реша само с Macadamia No Tangle Styler Brush.


     Мисля че прави всичко, което обещават от Macadamia - не скубе, не заплита, нежно разресва, косата е жива и не се наелектризира. Зъбците са тънички, като иглички и може би това и помага да "минават" безпроблемно и бързо през дори вече заплетени участъци. Още първия път като я ползвах се удивих каква грешка съм направила, че досега не съм си взела такава четка. Смятам и една Tangle Teezer да купя.


   Много ми допада формата й, удобна е за захващане, не е тежка, Чисти се лесно. Преди с мъка посягах към гребена сутрин, а сега с удоволствие. Цената й според мен не е висока, а и ще ви се изплати.





     Остана ми маската и терапията да пробвам, ще споделя за тях в отделен пост.

     Имах удоволствието да си избера продукти от parfimo.bg и след дълго гледане и чудене, реших да взема четката, защото се нуждаех от нея и щеше веднага да ми влезне в употреба. Прибавих и няколко сашета на непозната за мен марка терапия с коприна Biosilk Silk Therapy. Покрай това, поръчах и още няколко други продукта, които ви показах наскоро в пост с нови придобивки. Тепърва ги отварям и ще пиша по нататък за тях. Mythic Oil исках отдавна, затова и си го взех, както и Коприната на Chi в мини размер. Маските на Freeman никъде не съм ги виждала по магазините в сашета, та избрах 3 от тях след обстойно четене на публикации и мнения. Исках да ги пробвам, но са супер икономични и големите им опаковки ме спряха.


     Много доволна останах от обслужването в parfimo.bg между другото. Държаха ме в течение по телефона - кога пристигат продуктите при тях и кога ще ми ги изпратят/получа аз. За първи път получавам толкова добре опакована пратка, старателно и в уплътнители. Всяко нещо беше увито в балончетата, дори маските на Freeman. На кашона надпис чупливо, макар че нямаше стъклена опаковка, но явно са наясно как процедират някои куриерски фирми и са се застраховали. Имайте предвид, че трябва да почакате около седмица - сайта е от типа на enzo, продуктите пристигат от чужбина. Доставката за цяла България е 5 лв до адрес и 4 лв до офис на Спиди.





      Набелязах и други продукти за коса, които смятам да взема като изразходя част от запасите ми.

2 коментара:

  1. За съжеление аз не съм доволна от parfimo.bg. Това е точно един от сйатовете от които не съм доволна.
    Поръчах си Agent Provacateur Maitresse EDP 50 ml.
    Да доставката беше бърза, всичко бе добре опаковано, но парфюмът не беше с нужните качества- беден и слаб аромат, без развитие и с нулева трайност.
    Купих го честно за да пробвам - възможно ли е за тази цена да е истински, ами не е възможно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Парфюми не съм поръчвала от там и не мога да кажа истински ли са. За enzo също има отзиви за "ментета", други пък са доволни.

      Изтриване