четвъртък, 24 септември 2015 г.

Маникюр "падащи листа"





           Essence Legends of the Sky "I wear my flying goggles" - светъл каки крем, пълно покритие на 2 слоя. На първия изглежда воднист, но с вторият е покрил напълно. Лесно се нанася, не се появяват балони, има хубав блясък и с топ лак изсъхва бързо. Чудесна основа за глитъри, а и самостоятелно.

           Essence Snow White "The Huntsman" - много красив глитър в бронзово-златисти преливащи цветове. Освен стандартните глитър частици, които са същите като цвета на Look by Bipa, има и  хексагонални в златисто-зелено, както и парчета от фолио с нестандартна форма , които стоят много интересно. В този маникюр за мен са като накъсани есенни листа. И с кафяв крем, и с тиквено, с нюд, стои прекрасно. Не е толкова рядък като други лакове с подобна формула и е нужно съвсем малко изцеждане с четчицата. 

           Look by BIPA Special Effect "Bronze Changer" - бронзовокафяв дуохром/шимър със зеленикав оттенък. Никакви черти и проблеми при нанасяне. Като фолио е почти. Перфектно покритие на 2 слоя, формулата е идеална, бързо съхне и има безупречен завършек на равна плочка, т.е. да не са ви нацепени ноктите. Разкошен цвят за есента. На слънце блести разкошно. Не стои бабешки, а точно обратното. Със сигурност сте го виждали и при други марки. Беше много актуален преди няколко години. Аз лично имам още 2-3 такива цвята. Негови "dupe" са:

- Chanel Peridot
- Sephora Diving in Malaysia
- Classics Metallic 03, 06, 08
- Catrice Genius in the bottle
- OPI Just spotted the Lizard
- Nicole by OPI "Mer-maid for each other"
- China Glaze "Rare & Radiant"
- Color Club "Editorial"
- Zoya Aggie
- p2 Victim "Ready to Rock"
- Artdeco 227, 226
- Douglas Absolute Nails 15 "Fireworks"
- Flormar Duo 2X  DC 02, 05
- Golden Rose Paris 235


    Маникюра ми с гел-топа на Катрис нося 4-ти ден и без забележка (с леко чукнати връхчета).











2 коментара:

  1. Снимките ти за блога стават все по и по-професионални :) Много подходяща фотосесия на този маникюр. Направо се влюбих в него, колкото и да не харесвам дуохроми. Този е невероятен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. И на мен много ми хареса как се получиха. Аз също доскоро не носех доста цветове, а и подобни финиши, обаче явно вкуса ми се е променил. Започнах и нюдове да слагам често. Гледам с друго око и на тъмните лакове. :)

      Изтриване