вторник, 20 октомври 2015 г.

Wilkinson sword Quattro for women + тример

    Днес отново ми е на гости приятелката, която сподели преди няколко дни мнението си за пяните и геловете за бръснене. Само че темата на тази публикация е уреди за бръснене. :)


     Както вече споменахме в първата публикация манията ми е безгранична. След като имах много безполезни покупки имам предвид самобрасначки със сменящи се глави на популярни марки, струващи скъпо, но напълно безполезни като ефект, дълго проучвах преди да си купя първата Wilkinson. Запали ме информацията, че ножчетата, които използва марката са на лидера в тази сфера - Solingen. Имах и богат опит със самобръсначките им за еднократна употреба и реших да направя крачката, и да изпробвам дълготрайните им продукти.




     Купих си моята Wilkinson sword Quattro for women от DM, изпробвах продукта и след месец си взех и комплекта ножчета в допълнение WILKINSON QUATTRO - съдържа 3 броя резервни глави. Wilkinson sword Quattro for women с папая и перли е система за бръснене, глава с 4 ножчета и душ закачалка.  От марката обещават бръснене толкова близо, че можете да пропуснете един ден или два (преувеличено J) с 4 ултра-тънки остриета за гладко бръснене и дълготрайни, копринено гладки крака. Четирите остриета и компактната подвижна глава следват контурите на тялото Ви, което прави бръсненето бързо, лесно и ефективно с хидратираща лента с екстракт от папая и перли. Солидна метална дръжка с място за пръстите и заоблена основа за по-добро сцепление, докато се бръснете. Предлага се с фронтална душ закачалка за лесно съхранение.


     Самобръсначката бръсне изключително лесно. Лентата е плътна и дали заради папаята или екстракта от перли, но кожата е деликатна и гладка след бръсненето. Главата е подвижна и създава комфорт  без порязвания, дръжката е удобна, стабилна и тежка. Бих я нарекла дори луксозна. Една глава спокойно, при бръснене поне веднъж на ден, беше остра месец и половина. След този период бръсненето е също толкова комфортно, но не толкова гладко. Моята кожа не се е чувствала толкова добре от години и мога да кажа със сигурност, че с този продукт си паснахме отлично. Нямам порязвания или раздразнения дори при чисто нови ножчета и резултата е винаги перфектен. Цената, за която аз я купих беше около 10 лв. с намаление и си струва всяка стотинка.


    Другият продукт, който получих като подарък за рождения си ден, е част от комплекта Wilkinson Quattro for Women Bikini 2 в 1 - самобръсначка за жени /система за бръснене с тример за бикини зоната/





   Бръснещата глава е същата както при Wilkinson sword Quattro for women и позитивите и са безспорни. Екстрата тук е вграденият тример. Да поговорим за него. Странна джаджа, но и забавна. Ако обичате да си правите различни прически, това е вашето устройство. Има три степени като лично мое мнение е ,че третата е безполезна, защото едва ли някоя дама ще поддържа такава дълга прическа. Първата степен е доста практична и втората също подстригват до 1-2 мм. Работи с батерия, която е включена в пакета. Има бутон за включване и изключване, който доста често натискам по невнимание . :) В комплекта се предлага и удобна закачалка за баня. С една дума харесва ми като продукт и е полезен аксесоар за всяка дама, имайки предвид и бръснещата глава, която ще ви върши работа не само за бикини зоната, но и за краката и подмишниците.


    Wilkinson са любимата ми марка в грижата за перфектно гладка кожа. Всеки техен продукт, като започнем от самобръсначките за еднократна употреба през тези за многократна и пяната за бръснене, са безспорни фаворити, гаранция за качество и ефективност!


2 коментара:

  1. Здравей! Тримера водоустойчив ли е? Купих си го,но много се притеснявам да не ме хване ток :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей. Забавих се доста с отговора, но исках да се посъветвам с приятелка, защото аз още не съм отворила моя. Той не е на ток, така че едва ли може да те удари. От батериите трудно. Най-много да спре да работи. Пипала го е с мокри ръце и каза че досега е нямала никакъв проблем. Работи си нормално.

      Изтриване