понеделник, 26 октомври 2015 г.

Zoeva Naturally Yours Eyeshadow Palette

     Naturally Yours е една от общо 8-те (скоро ще са 9) палитри на марката, които успешно вече се продават близо 2 години и има защо. Могат да се мерят с по-висок клас, а цената им сравнявам с дрогерийните. За справка, палитрата La Palette Nude на Loreal струва 30-35 лв, а ако си купите от единичките на Catrice например, ще платите двойно и качеството няма да е същото.      
 


      Цветовете на Naturally Yours, а и не само нейните (имам други 3 палитри на марката), са много добре пигментирани, разпрашват се малко, преливат се бързо и с лекота, издържат ми цял ден с база и ги свалям без забележка вечер. Пробвах с NYX HD и със Zoeva Eyeshadow Fix Matte. Може би и вие ще направите връзка с Naked палитрата, но за мен тази е по-носима в ежедневието от UD. Просто блестящите цветове не са така лъскави и мазни, метални. Бих я определила като нещо средно между Naked Basics & Naked/Chocolate Bar. Има 10 цвята - 5 матови и 5 шимър. Единствено Forever Yours намирам за по-слабо пигментиран или просто самият цвят е светъл. Седефения му зелен отблясък го прави по-незабележим и нежен, но който е разглеждал палитрата на MAC и се сеща за подобния техен цвят, той се използва главно като ефект (върху друга сянка), самостоятелно не е особено впечатляващ. С дуохромен финиш е.


      Матови са Pure, First Love, Soft & Sexy, Slow Dance и Timeless Chic. Останалите са с шимър завършек, като Lovely Monday и Forever Yurs са по-фино смлени и сатенени. Суочовете са направени над NYX HD Eyeshadow Base. Нужно е само веднъж да взема и това е пигмента.
 


      Всички палитри са с еднакви опаковки, само цвета/шарките са различни и имат някакво послание. Много тънички (1 см) и компактни (19 см дължина, 8,3 см ширина), идеални за път. Пристигат опаковани в целофан, а самата палитра е в отделна картонена опаковка, която се плъзга, за да излезне. Затваря се с магнит. Сенките имат лек пудрен аромат, който се усеща само при помирисване.




      Ако си търсите бюджетна палитра в универсалната/класическа гама "кафяво" и имате възможност да я поръчате, струва 17,50 евро, горещо Ви я препоръчвам. Качеството е чудесно и за цената, няма какво повече да се желае. Доставката от сайта е 9 евро, не помня казвала ли съм в публикациите ми за четките за грим на Zoeva, но ако се комбинирате няколко души, ще си поделите и няма да я усетите. Пристига до адрес с куриер (мисля с DHL).



      Formula: Micronized Pigments // Parabens Free // Mineral Oil Free



      Състава е написан и на гърба, и на хартиената опаковка.


      Много красива палитра и с чудесно подбрани цветове, към които спокойно мога да посягам всеки ден и по специален повод.


       Този грим направих с Casual Elegance, Smooth Harmony, Sweet Sound и в сгъвката Slow Dance + Timeless Chic, опуших със Soft & Sexy. Черното нанесох и в близост до миглите като очна линия. Под веждата нанесох Pure, а в основата на окото от First Love.


   
         Един по-нежен матов грим с палитрата:


3 коментара: