четвъртък, 5 ноември 2015 г.

Elf Baked Blush "Pinktastic" + четки за пудра и руж

     Eyes lips face или накратко Elf, са позната и доста разпространена бюджетна марка козметика. Създадена е през 2004 г. Предлагат широка гама продукти, но най-известни и добри по мое усмотрение, са четките им за лице и ружовете. Аз имам най-светлия от печените Baked Blush "Pinktastic", както и 3 четки. Всъщност са 4, но от скосената им за руж имам 2 броя, защото я харесвам много. Кабукито им е сравнявано с по-скъпи и предпочитано от много жени.


     Започвам с ружа "Pinktastic", защото откакто го преместих в друга кутийка (неговата ми се счупи, както и самия продукт се беше повредил, но го поправих със спирт), го преоткрих. Мога да го сравня като ефект/финиш с MAC Soft and Gentle и Mary Lou-manizer. Мазен, пигментиран и със завидна трайност. В края на деня може би не е така блестящ. Сякаш сте отнели със салфетка леко и са притъпени частиците му. /
      Текстурата му е като кадифена, толкова е мека. Придава мокър вид. Не е от хайлайтърите със студен подтон, но не и от "топлите". За мен е посредата. Много бледорозов е основния му цвят с изразени по-яркорозови венички.




     Нужно ви е миниатюрно количество. Толкова икономичен е, че ще ми стигне до живот с всички останали хайлайти, които притежавам. Дори след преместването, не успях както се и вижда, да взема продукта изцяло и останалото в оригиналната кутийка, все още мога да ползвам. Цената му е повече от добра. Когато го поръчах ми излезна 5 лв, сега вече лирата е доста скъпа и като добавим доставката, излиза двойно вероятно, но въпреки това си заслужава.







      Много красив хайлайтър е! Мъчих се няколко дни да заснема как изглежда на кожа, но не мога да го хвана изцяло, затова по суочовете на ръката ще се ориентирите колко е добър.


      Четката за руж от бамбуковата серия Angled Blush Brush ми е любима, когато трябва да нанасям по-сбити ружове, т.е. такива които са по-силно печени и не се разпрашват. Не е добра обаче за силно пигментирани и меки като Milani "Bella Rosa", защото загребва сериозно и синтетичния й косъм, не успява лесно и хубаво да прелее. Става на петна и разпрашва продукта. Космите на четката са много меки и нежни към кожата. Формата й също е супер и с точната големина. Не е мръднала, затова и веднага си взех втора, когато ми предложиха. Имах и четката за фдт от тази серия, но бързо я размених. Не ми допадна.


      Кабукито от Studio линията не напразно си е спечелило приза "best seller". Блогъри и влогъри, ползващи много скъпи четки, го предпочитат вместо тях. Супер меко и пухкаво е, чудесно нанася и компактна, и прахообразна пудра. За бронзър също е подходящи, особен ако сте бели и търсите естествен завършек. Само хубави неща мога да кажа за него. Предвид това и че моето прежиява сериозен стрес "10 дни във вода" миналата зима, не е мръднало. Ако нямате още кабуки и правите поръчка от iherb/elf.co.uk, слагайте го в кошницата.


      Studio Powder Brush е с "история", подобна на кабукито, т.е. препоръчвана. Нейният косъм също е мек и много приятен за нанасяне. Аз лично я ползвам само за пудра, но доста момичета нанасят с нея и фдт. Ефекта е супер естествен. Макар и с по-различна от класическите четки форма, гарантирам ви че употребата й е толкова лесна. Няма да станете на петна или да изглежда комично. Безупречен завършек придава и фиксира добре грима на лицето. Тук като недостатък бих отбелязала, че е възможно да започнат да падат косми и да се разлепи, защото съм срещала такива отзиви сякаш. Моята не е мръднала, а преживя същия стрес като кабукито ми. Единствено по дължините се напука покритието на дръжката.


 
   И за да оправдая твърденията си, ето линк с best seller продуктите на марката. Редовно преди да обновят сайта, пускаха намаления с безплатна доставка до uk адрес. Ние поръчвахме с посредник. Предполагам и сега ще има промоции, абонирайте се и ще получавате мейли. Имат много добри продукти на добри цени, на които си заслужава да се обърне внимание. :)

2 коментара:

  1. Аааай, с какво си контурирала на четирите снимки по-горе? Изглежда чудно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С кафявата част от дуото на Флормар P115. :) Сходен ефект получавам и с този руж на Севънтийн http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2015/11/seventeen-natural-matte-silky-blusher.html

      Изтриване