понеделник, 21 декември 2015 г.

Umbrella Nail Polish No. 14 ft. No. 15

     Декември вероятно е месеца, в който нося най-често и най-много подобни зелени цветове за маникюр и не можах да не се сдобия с някакъв нов тази година. Търсех някакъв типичен за Коледа лак за подарък, допълнение към основния всъщност, затова и купих 2 сходни. Единия реших да е за мен, а другият за приятелка. Не мога да ги сравня с цветове на професионалните марки, напр. Zoya & China Glaze правят разкошни глитъри и шимъри, но за парите си стават.


     Umbrella е българска марка, създадена през 1998 г. Не е от особено популярните и често срещани по магазините. Аз самата съм виждала и пробвала само лаковете им за нокти, както и от печените ружове, които са с венички в тях и светлият розов цвят всъщност беше доста популярен по едно време. Разбира се, не ме пропусна и мен манията по него, но съм решила в бъдеще да сформирам пост за колекцията ми от хайлайтъри, тогава ще говоря повече.



        Имаше и други зелени цветове, но аз се спрях на тези двата. No.15 е точно с цвят на коледно дръвче. Има по-мръснозелен цвят, за мен лично е зелено с малко кафяво. Напомня ми на Orly Meet me under the mistletoe, като бюджетна негова версия. Orly е с по-красиви и триизмерни частици. No. 14 е изчистен зелен цвят. И двата са с блестящи ситни шимър частички. На снимките са на 2 слоя, но са леко воднисти и ако не искате да прозират, ще трябва да нанесете и трети. На "Meet me under the mistletoe" също му трябват 3 пласта.




       С топ лак нямах проблем със съхненето и трайността. Издържаха ми 4 дни и ги свалих просто, защото ми омръзнаха. Мислех да правя разни комбинации с червено и златно, но имам доста други запаметени маникюри, които отдавна искам да пробвам и останах само с двата. :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар