вторник, 2 февруари 2016 г.

Essence Merry Berry "Red Rocks" Nail Polish

       Red Rocks е единият от общо 5 лака от коледната колекция на Essence Merry Berry. Едно от червилата носи същото име. Цвета на Red Rocks обаче не е типичното червено, дори за мен изобщо не е червено, а ярък и наситен корал с малинен подтон. Има червена нотка в него, но категорично не може да мине за този класически цвят.
       Опаковките са супер сладурски с тези мънички златни капачки. Само че са и малко неудобни заради формата и големината, затова трябва да сте съсредоточени и да внимавате при нанасяне. Четката им иначе е удобна, покривността също е много добра. Лака съхне бързо и има чудесен блясък и без топ лак.



        На снимките е на 2 слоя. Балоните са от топ лака между другото. Пробвам новия гел топ на Eveline, който иначе е наистина плътен и лъскав, но дано само при първата употреба е с такива "екстри". Нося четвърти ден Red Rocks и няма никакви забележки. За пореден път съм с хубави отзиви за лаковете на марката, макар че имаше доста впечатления за нетрайност преди години. Дали само от редовния асортимент има издънки не знам, но при мен винаги са се държали прилично и колкото всички други лакове.





      Стикерите са от bornprettystore, от които съм отново много доволна. Точно както онези с розите, стоят като лак и не дават никакви признаци на разлепяне, като обикновените ваденки. Плътно прилепят към плочката, сякаш са рисувани шарките.


Няма коментари:

Публикуване на коментар