вторник, 1 март 2016 г.

Revlon Love is on... спирали "All-in-one" и "Supreme Length"

       От този месец, Ревлон пуска и на нашия пазар 5те нови революционни спирали, които ще можете да закупите от щандовете на марката и в дрогерии Лили вече.

  "Ultimate All-in-one" - обем, дължина, разделяне, повдигане, инт.цвят
"Super Length" - супер дълги, пищни мигли
 "Volume+Length Magnified" - подсилени, дълги мигли
 "Dramatic Definition" - подчертани, без спластяване
 "Ultra Volume" - интензивен обем, подчертани мигли

        През февруари бяха налични на цена от 17,99 лв в Бонжур и още са на промоция, но вече ще са налични където се предлага Revlon. Love is on всъщност е новото лого на марката от 2016 год. Спиралите са в изчистени опаковки и се различават само по цвета на капачката. От Revlon определят четките като иновативни и туша, задоволяващ 99 % от търсенето. Дали е така, ще разберете от мнението ми по-долу на две от петте спирали. Аз имах възможност да пробвам тази с червената капачка 5 в 1 и със зелената.


       Харесва ми това, че са избрали да запечатат спиралите. Така можете да сте сигурни, че никоя любопитна ръчичка не е отваряла вашата и срока й е пълен.


       All-in-one е с много фина и малка силиконова четка, а Super Length с естествени влакна. Освен наситено черна, All-in-one се предлага и в черно кафяво. Всички останали спирали, са само черни (Blackest Black).


        Ще започна с All-in-one, защото отворих първо нея. Тя е с куха и с къси влакна четка, които достигат и до най-късите мигли. Аз предпочитам силиконовите четки. За миглите ми съм открила, че те работят най-добре. Искаше ми се влакната да са поне още толкова дълги, понеже туша в началото е доста течен и лесно слепя миглите, но предполагам че след месец употреба вече ще е разработена и няма да има такъв проблем.


       Много е удобна за долните мигли обаче, заради малката глава и не се цапам изобщо като с повечето спирали. Относно ефекта - успява изключително добре да извие, раздели, повдигне и удължи значително миглите. Прави ги наситено черни и за първи път усещам  как спирала държи окото отворено. Дори да ми се спи, нямам такъв вид. Фиксира стабилно, туша придава плътност. Обем не съм сигурна дали добавя, според Вас?


       Трае цял ден и я свалям вечер непокътната. Единствено още докато нанасям, ако напластя, забелязвам няколко паднали трохички още докато не съм се гримирала изцяло. Почиствам и забравям. Но това е при втори слой.  Нужен е само един слой, с който всъщност миглите ми стават толкова дълги, че опират до веждите. На снимките се вижда това. Отварям спиралата и количеството, което е полепнало по четката, ми стига и за двете очи.



       Мисля че стои много добре и е хубава спирала за ежедневен, а и защо не за вечерен грим, защото е с наситено черен пигмент и подчертава очите чудесно. Свалям я като първо ползвам олиото на Balea (имайте предвид, че се усеща как пада на топченца) за цялото лице и се концентрирам в очите, след това задължително 2 тампона с мицеларна вода и един с розова.
Случва се сутрин да имам власинки излезнали около кладенчето, но при мен с всяка спирала го има това. Като цяло съм доволна и ще си я използвам докрай.



        Сега за Super Length. Тя е за дължина, но при мен придава и лек обем. Конусовидната й четка достига до най-късите мигли. Спираловидната форма разнася формулата, която придава кадифена дължина. Тази спирала е идеалната, ако нямате време и искате бързо подчертаване на естествените ви мигли с 3-4 движения. С нея не можете да постигнете толкова наситени и плътни черни мигли като с All-in-one, защото туша и като цяло е по-гъст и по четката остава малко от него. Не се натрупва. Стана ми толкова любима заради бързото боравене и придаване на естествен вид, че вече втори месец ползвам почти само нея. Нямам проблем с ронене и я свалям непокътната вечер.


       При къси и редки мигли, не мисля че ще ви хареса. Но ако сте с естествено дълги и средно гъсти, търсите много естествено извиване и малко дължина, спиралата ще ви пасне.


        Нанасям по един слой и не повтарям, защото засъхва бързо и при опит за драматични мигли, започват да се слепват и спиралата се рони. Поне за мен, най-добре работи с едно-две движения и без повтаряне.


       Трайността е също като при All-in-one. Свалям я вечер без да е мръднала, но ако нанасям втори слой, има леко ронене. Тя се сваля по-бързо и лесно.


        От двете спирали, за мен All-in-one e печеливша като ефект и от снимките мисля че си личи, но всъщност към втората посягам вече ежедневно. Super Length бих я определила като по-лека версия на Estee Lauder Sumptuous Extreme и с нея е удоволствие сутрин при липса на време, да завършвам грима си с нея.

   
         Редовната цена на спиралите е 20 лв, но има 30 % намаление в момента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар