понеделник, 17 октомври 2016 г.

Aura Long lasting Lipliners No. 58, 59, 60, 61

      Следващите няколко месеца е сезона на тъмните червила. Но за перфектни устни, е нужно да се въоражим не само с червило, но и с хубави моливи. И едни такива, са дълготрайните на Aura. В началото на годината пробвах от тях в тъмночервено и мнението ми за 4-те нови нюанса не е по-различно. А и ако сте луди по подобни вамп цветове, задължително ги потърсете. Цената им е 5,50 лв.


        Формулата на тези моливи, както вече съм писала, е идеалната среда. Не е твърда, не е и супер кремообразна, че да се изтрива бързо. Прецизни са, със стегнато сърце и пишат с лекота по устните. За секунди правя перфектния контур. Хем са меки, хем издържат дълго. Лесно мога да коригирам, ако сгреша и резултата винаги е безупречен. Разликата без и с молив, повярвайте при тъмните цветове е осезаема. Особено ако е по-меко и има способността да се разтича дори без хапване.


         Когато получих моливите, 3 от тях ми изглеждаха доста сходни и си казах "защо са ми, та те са почти еднакви". Аз, която имам 100-тина червила и 500 + лака, намираща разлика във всеки? Грешах, но го разбрах като ги поносих няколко пъти. Категорично имам нужда и от 4те. Но в случай, че Вие притежавате 1-2 тъмни, можете да си купите някой от първите три и с четка да преливате, за да няма видим контраст.

           58 номер, за мен е перфектното бордо.
           59 е виненочервено с малко кафяво.
           60 е черна череша - перлата сред всички. Буквално вамп цвят.
           61 е страхотна есенна циклама. Хем има закачлива нотка, хем не е ярка и не циганее.


        Моливите оказват влияние и върху трайността. Макар и "подробност" за много хора, дори глезотия, този продукт има голям "пръст" в това, да е перфектно червилото ви и безупречен завършека почти през целия ден. Дори и в средата на устните ви цвят да няма, да се е поизтрил, контура ви със сигурност ще стои в повечето случаи.


          Ако все още нямат вишненочервен или патладжанен цвят молив, сега е момента да се сдобиете с такъв. Ще го носите през цялата зима.

                                  No. 58 + The Body Shop Colour Crush 240 Damson in Distress


No. 59 + Avon UCR Matte "Matte Crimson"


No. 60 + Zoeva Luxe Cream  "One Wish"




                                                    No. 61 + Avon UCR Very Violet

   * Моливите са ми предоставени за проба от представителите на марката.

6 коментара:

  1. Страхотна си със No. 60 + Zoeva Luxe Cream "One Wish" <3!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни са! Ивче, от къде може да се поръча този "One Wish", много е красив?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е червило на Zoeva и можеш да поръчаи от сайта на марката.

      Изтриване
  3. Много красиви цветове, но на мен най-много ми харесват No. 59 и No. 60 , но комбинацията No. 60 + Zoeva Luxe Cream "One Wish" ти стой убийствено яко. Това е моят любим цвят червило за сезона. Жалко обаче, че не мога да пробвам моливите, защото не се продава марката Aura в моят град. ;\

    ОтговорИзтриване