четвъртък, 20 октомври 2016 г.

Avon Planet Spa Volcanic Iceland Purifying Body Mud Mask

      Черният сапун за тяло от турската лимитирана Planet Spa серия Turkish Thermal беше жесток продукт и се продаваше много. За жалост я спряха, но хубавата новина е, че в текущата брошура е отново в продажба и в нова опаковка в златисто. Върната е и маската за лице, която е просто страхотна и смятам да се запася! Така че нападайте, ако и на вас са ви били любими продукти.  Цената на сапуна за тяло е 7,90 лв и 5,90 - маската за лице.


        Тази кална маска за тяло обаче, също не отстъпва и е с доста сходни качества като сапуна. Текстурата й е като на маската за лице от серията с МММ. И аромата е подобен, но по-скоро наподобява този на скраба с евкалипт и кедър. На минерали и глина ухае с намек на евкалипт.


        Нанася се като маската за лице. През това време можете да ексфолиирате стъпалата си или да нанесете маска за коса. Аз оставям около 5 минутки и отмивам. Усещането е на много чиста кожа - порите са отворени и няма никакви замърсявания. Продукт, който е по-скоро за летния сезон, но отворих есента и не смятам да оставям за следващата година. Ползвала съм го 2 пъти и има за още толкова, максимум 3.


          Непременно нанасям някакво масло или лосион след баня, защото се усеща леко опъване заради силното почистващо действие.

     
        Маската за лице от тази серия е също много добра, писала съм ви за нея миналия декември и с удоволствие бих подновила и двата продукта.

1 коментар:

  1. Ааааа, обичах този черен сапун и задължително ще го поръчам.Мерси за инфото, че аз рядко им гледам каталозите :)))

    ОтговорИзтриване