понеделник, 7 ноември 2016 г.

Etienne Aigner - Etienne Aigner Pour Femme EDP

        Etienne Aigner Pour Femme е едноименния аромат на Etienne Aigner - световноизвестен моден бранд, който предлага луксозни дрехи, чанти, обувки, бижута, часовници, аксесоари и не на последно място парфюми. Изпъква с уникални и хармонични есенции, които подчертават женствеността и чувствителността на една дама. Този аромат е създаден, за да представи марката по най-добрия възможен начин.
       Началото му е леко пикантно, но не типично за мъжките аромати, а с много фини пикантни нотки на черен пипер. Те са обгърнати от пресни капки роса, бергамот и мандарина. В сърцето се преплитат българска роза, фрезия и плодов вкус от кайсия, а основата е изградена от мек амбър, пачули, бял муск и кедър. Неговия дървесно-ориенталски завършек затваря ароматния кръг с бадеми.


        Кампанията се основата на артистичното L'art de Vivre, който е въплъщение на радостта от  живота, лукс, качество и изисканост. Показва как една жена се готви за вечерно излизане. Избира черна елегантна рокля и дискретни обици. Тя се радва на красиви и скъпи неща и от удоволствията на живота.


         Началото му е леко пиперливо, което му придава характер и плътност. Но примесено с цитрусите, става меко и запазва чара на женската нежност. Не обаче с онзи "спортен" пиперлив и цитрусов намек, нито цветен или дървесен, а доста различен в добрия смисъл. Розата е толкова фина и красива, такова излъчване придава на черния пипер, че е невъзможно да бъде натрапчив. Половин час след напръскване, се появява онази мека, бадемово-амброва дървесна база. Със сухо пачули и луксозен муск. Комфортен, секси, обаятелен и чаровен. На моменти дори срамежлив. Идеалния парфюм за всеки ден и повод - черен пипер за самочувствие, цитруси за свежест, цветя за нежност, амбър с дървесина и мускус за мекота и кремообразен завършек. От всичко по малко, без да е в повече или да му липсва нещо. Класически аромат!


     Аромат, на който никога може би не бих обърнала внимание, но бях на гости за няколко дни на познати и се възползвах да го тествам стабилно. Пръсках се сутрин в 8 и изненадата ми дойде още в първия ден. Три колежки ме попитаха на обяд с какъв парфюм съм, нов ли е, бил мнооооого хубав. А моя нос малко след напръскване спира да го усеща. В следващите 2 дни отново питаха, което затвърди мнението ми, че не е никак слаб, щом ухае часове наред и получавам комплименти.


        Флакона е 100 мл и си е тежичък, но най-голямата опаковка винаги е. Не е ок за чанта, защото е и обемен, от масивно стъкло. Но пък при такава трайност, ако кожата ви не изпива бързо ароматите, спокойно можете да не го подновявате през деня.


       Цената му е около 65-70 лв за 100 мл и за такъв клас, си попада в графата бюджетни. :)
Ако харесвате парфюмите на Burberry, Lanvin, Dupont.... ви препоръчвам да го тествате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар