вторник, 8 ноември 2016 г.

Oriflame Dancing Lady Hypnotic Night

         Обожавам лилаво и ароматите в този "дух" ми носят голямо удоволствие. Комбинация от сандалово дърво, орхидея и шафран е Dancing Lady Hypnotic Night. Бих го описала като мистичен, тъмен, секси, кашмирен и леко пудрен. Доста наситен и траен за този ценови клас и EDT концентрация.


        Тук няма онези нежни и меки цветя, а комбинацията е дървесно-пикантна и много кремообразна със сладки акорди орхидея. Сякаш сте увити в плътно кашмирено одеяло. Орхидеята гали сетивата и гладката ви кожа, но е обвита в тъмен мистериозен воал.


          Пикантен шафран, целуната от слънцето кайсия, водещи до буйна кремообразна флорална комбинация от орхидея, примесена с червена роза и виолетка. Топъл дървесен тон, който прекрасно разкрива богатството и дълбочината на листа от пачули, черна ванилия, ветивер и сандалово дърво.


       Опушен, мистериозен, кремообразен, виолетов, тъмен, завладяващ. Аромат за есенните дни и зимни нощи!


2 коментара:

  1. С това лилаво и "hypnotic" в името директно правя асоциацията с Dior Hypnotic Poison, а от там към любимия ми Pure Poison!
    Чудесно ревю :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да ти кажа много харесвам Hypnotic Poison, но не си приличат. И двата са трайни и шлейфови, но Hypnotic е по-сладък, бадемов, с много ванилия, слив и цветя. Много по-наситен е от Hypnotic Night. И ако трябва да избирам един от двата, определено ще е Диора. :)

      Изтриване