понеделник, 26 декември 2016 г.

The Body Shop Frosted Plum Pin

      Тази Коледа все още нямам нищо от лимитираните колекции на The Body Shop, но чакам от Захаросаната ябълка нещичко и ще ви го покажа като пристигне. Реших обаче да направя кратко самостоятелно ревю на любимата ми от миналата година, а именно Frosted Plum. Толкова харесах аромата, че бих искала отново да я върнат и да си взема маслото за тяло в пълен размер.


        Тези метални кутии във формата на ябълка/слива, които пуснаха миналата зима, са много готини и страхотни за подаръци. Съдържат 4 мини продукта - душ гел, масло за тяло, блестящ лосион и ексфолиант за тяло.


       Сливата за мен лично, понеже е летен плод, не бих казала че ухае точно на Коледа. Факт обаче е, че ми носи настроение и голямо удоволствие под душа. Аромата е на сочна и леко тръпчива слива-нектарина, който ми действа ободряващо и освежаващо.
        И друг път съм казвала, че за мен душ геловете не си струват парите. Съвсем стандартен, като на останалите марки. Пени се хубаво, нужно е малко количество,измива добре, но толкова. Опаковките от 250 мл са между 10 и 15 лв, което за мен е много за подобен продукт. Лосиона за тяло е по-лека грижа за кожата, ако търсите продукт който да попива бързо - идеален е. Този има блестящи частици, но те могат да минат направо за ситни глитъри. Сякаш съм се намазала с метеоритите. Толкова силно блести и веднага отпада като възможност за повторна покупка. Не искам да лъщя като Едуард на слънце....


       Маслото ми е любимо, което със сигурност не е тайна за никой, ако ме следите. Обожавам бътърите за тяло на марката и това е продукта, който препоръчвам. Това специално не е толкова мазно като някои други техни и попива по-бързо, но все пак оставя лек филм. Имат малък недостатък и то е, че свършват за броени пъти. Малките опаковки на мен ми стигат за максимум 7 пъти.


       Това е вторият ексфолиант на TBS, който пробвам и не мисля да потретвам, освен ако не попадна на изгодна оферта. Стигна ми за 3-4 пъти като ефективност не е особено добър. За лек пилинг става, но като цяло не ви препоръчвам този неикономичен продукт. Рефан, Leganza, Hristina Stani Chefs - тези са бюджетни и си струват повече.



        Страхотен аромат и интересна опаковка, но само маслото бих повторила и като цяло от останалите им лимитки.


       В момента има намаления в британския сайт на марката и тези боксове са намалени на 12 паунда, а маслата (200 мл) от 17 на 7 паунда.

3 коментара:

  1. Много сладко изглеждат! Аз с нетърпение чакам да дойдат намаленията януари, за да грабна нещо!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В британския и немския им сайт са започнали намаленията. Гледам че и във френския има също https://www.thebodyshop.com/fr-fr/nos-gammes/collection-dhiver/c/c04004 Аз сега се зачудих дали не искам мини масло от Vanilla Chai, защото позната ми каза че аромата бил много хубав, но 6 евро ми се струват много. Сякаш бих взела лосиона или кремче за ръце. Ще чета сега отзиви в нета... не че не съм пълна с всякакви мазила, но пуста лакомия.

      Изтриване
    2. Chai Vanilla е най-хубавото от тази година според мен, другите са ми малко скучни. Но ваниловото на Yves Rocher от миналата колекция беше още по-хубаво, а аз все още имам половината от него. Не знаех, че вече са я намалили коледната колекция, но мен тя не ме интересува, така че ще си изчакам до началото на януари, за да грабна някое масло от редовната серия.

      Изтриване