четвъртък, 19 януари 2017 г.

Avon Imari Elixir

        Сочни и много сладки, захаросани къпини, ароматна ванилия и роза абсолю. Imari Elixir е комбинация от захаросани и много вкусни черни плодчета. Има онези къпини, които се усещат в коледната колекция на Yves Rocher от 2014 г. - Fruits Noir.


        Imari Elixir започва със сочни и леко тръпчиви къпини, но посипани обилно със захар. Точно както узрелите домашни ягодки придобиват онзи превъзходен вкус. Тук къпините обаче не са сами. Има и ванилия, топла и мека. Обвиваща в плътен воал плодчетата.


        Аромата е интензивен в първите минути и се задържа доста за тоалетна вода. Дори е по-трайна от някои парфюми. Плътен и наситен е, като след 3-4 часа остава близо до кожата и тогава се усеща розата. Много нежна, подсладена и омекотена от ваниловия цвят. Къпините вече ги няма и ако предпочитате вдишвате уханието им, ще трябва да подновите.


        Много сполучлив за цената си аромат, който ми напомня на минито Sassy Swirls Vanilla Berry. Пробвала съм почти всички парфюми на Avon и не мисля, че този прилича на някой от тях. Различен е и си заслужава проба. Цената му е около 15 лв.


4 коментара:

  1. Интересно ми беше да прочета пълното ти мнение за парфюма. :) Мога ли да те посъветвам или по-скоро да ти предложа, да сложиш опция за етикети в блога, за да могат по-лесно да се откриват ревюта на конкретна марка? Със сигурност ще е улеснение :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Трябва да ме насочиш как става, че съм малко скарана с платформата...

      Изтриване
    2. Трябва да ме насочиш как става, че съм малко скарана с платформата...

      Изтриване
  2. Когато пишеш публикация, отдясно има поле, което е озаглавено "етикети" - цъкаш там и пишеш характерното за всяка статия - марка, вид (например: парфюм) и т.н. А за да направиш изобщо видими етикетите отстрани, трябва да добавиш специалната притурка за етикети/labels, която можеш да откриеш в раздел "оформление". Общо взето там, където ти е и притурката с архива :) Надявам се успях да обясня.

    ОтговорИзтриване