петък, 20 януари 2017 г.

p2 Up all night vibrant beats 040 singapur sling

      p2 е една от любимите ми дрогерийни марки декоративна козметика и много съжалявам, че не се предлага у нас. Колкото и да ми обясняват от dm България, че s-he stylezone са със същото качество, изобщо не съм съгласна. Дори само заради лимитираните колекции на p2, не могат да се сравняват с тях.
      Както знаете обожавам да пробвам нови лакове и след пристигането на колета от Германия, се заех да се лакирам постепенно с всички. Голямо удоволствие ми носи, особено когато продукта е качествен. Това дуо е със страхотни характеристики и закачлив ефект. Златните четириъгълници създават илюзия на падащи счупени парчета.


     Очаквах фолио частиците да закачат леко, но няма нищо такова. А крема покри на 2 слоя, нанася се като масло и дори сам изсъхна бързо. Има страхотен самостоятелен блясък и очертава плочката много красиво! Ефекта е рядък и трябва да си ловите частиците, но въпреки това е доста добър.



       Шишенцата са супер сладурски - приличат на лаковете на Depend. Четката им е широка, плоска, с идеалната големина и удобна да направите овала с лекота. Нямам никакви забележки към качеството и с 2 ръце ви препоръчвам да ги тествате, ако има кой да ви донесе от чужбина.





1 коментар: