събота, 7 януари 2017 г.

Nfu-oh 39

        Nfu-oh са корейска марка, която предлага продукти за маникюр и педикюр. Подходящи са както за професионална употреба, така и за домашни условия. Сред популярните са олиата Flower Oil с различни аромати. А едни от най-красивите лакове, са холограмните и тези от колекцията Shiny Opal. Интересни са заради т.нар. "скейл" частици в тях, които представляват ситно нарязано фолио и стоят разкошно върху тъмни кремове. Освен това имат и неони.



      Всъщност преди около 2 години съм ви показвала въпросният синьозелен ефект, но не и в отделен пост. А тези лакове си заслужават. Най-малкото заради опаковката. Не може да не се съгласите с мен, че капачката е бижу! Имат и други серии, чиито капачки също са много красиви!
 


       Лака на H&M покри на 2 слоя и върху него нанесох тънък от Nfu-oh. Топ лака е на Perfect UV Gel Top Coat. Маникюра е на три дни, затова има тук там ожулено.


     39 номер е прозрачна база с преливащи в синьо и зелено скейл частички. Много нежни, фини и в същото време успявам с лекота да "уловя" достатъчно за всеки един нокът. Имам още 2 от колекцията, които обаче са с тъмна база и със суперфин шимър в тях. Разкошни лакове!


        Недостатъка на марката са цените и това, че са труднодостъпни. Бройката е около 8 евро. Но ако психологическата ви граница за лак е висока и има откъде да поръчате, непременно си вземете такова бижу. Моите съм поръчвала преди години от viis.ee. За съжаление обаче вече не виждам колекцията там.



Няма коментари:

Публикуване на коментар