неделя, 22 януари 2017 г.

Trend it up Secret Desire 010

     Червената гама при маникюра е била винаги на мода и никога няма да сгрешите, ако сложите лак в малинено или червено. Отива на всякакъв тоалет и повод. Особено класически червен крем. А когато е някой пигментиран с разкошен блясък и красиви шимър частици като този Trend it up, можете да го изберете за личен празник или парти. Няма да остане незабелязан.



         За жалост марката не се предлага у нас, а имам спомени че щяха да я зареждат в ДМ. Освен този лак, топа за спиралата и глоса с дуохромен ефект се оказаха страхотни.


         Secret Desire 010 е разкошен малинен шимър, който ми напомня много на OPI Let me entertain you. Има лека цикламенееща нотка, но не бих казала че циганее. Сребристите частички се виждат само в шишенцето.


         На тези снимки е само на един единствен слой. Супер пигментиран е и се нанася като масло. Четката му е широка, плоска и овала става перфектен без старание.


         На снимката по долу е с топ лак, но на горните е без и типично за лаковете с шимър, изисква да му се сложи, за да изпъкне още повече. Но и самостоятелно носен, не изглежда зле.
Съхне сравнително бързо и нямам никакви забележки.



       От тук докрая е на 2 слоя. Много красив и с перфектно качество лак. Цената му е 2,45 евро. Виждам в един немски блог че пише веган, което значи че е и с изчистен състав.


         Не съм пробвала друг лак на "Trend it up", но този категорично мина дори някои професионални марки и си заслужава на 100 %.





        Около час след нанасяне започнах да готвя и мия с часове наред и не е мръднал. Ползвах топ лака на Avon Gel Finish.






        Ще се радвам, ако решат да ги заредят и при нас. Определено има интересни продукти и с чудесно качество, които си струват всяка стотинка. Вие пробвали ли сте нещо тяхно?


Няма коментари:

Публикуване на коментар