сряда, 25 януари 2017 г.

Sezmar Love Edible Massage Candle Peanut butter Jelly

       В началото на месеца ви показах едно мое откритие - масажните свещи от луксозната серия на козметика Христина "Sezmar Love". Взех си Bubblegum заради аромата (ревю тук), но ефекта им се оказа още по-добър за кожата, че бях сигурна в бъдеща покупка на нова. Имах поръчка за серум и ходих до магазинчето Lavender да го взема. Но очите ми видяха и свеща с фъстъчено масло, станаха на понички буквално. Само помирисах и директно я сложих в чантата.


          Това нещо мирише на прясно, на току що отворен буркан с изкушението наречено фъстъчено масло. Ухае обаче и на Нутела. Просто мирише на 10000 калории! Малко ви трябва да грабнете лъжицата и да я упостошите за секунди! Силно, но не причиняващо ви главоболие и отнемащо от личното пространство. Хем е толкова вкусно, хем не се задържа по цял ден, та да ви дойде до гуша както се казва.


         Тъй като тази свещ е произведена по-скоро от предишната ми, е с по-мека и маслена текстура. Няма нужда да прилагате натиск, ако не искате да я палите. Пръста ви буквално потъва при лек допир.


        На стайна температура се превръща в олио, но попива сравнително бързо и оставя усещане за кадифеномека кожа, дълбоко подхранена и хидратирана. Страхотен продукт за суха и груба кожа. Приятелката на която подарих за Коледа Bubble gum, ми каза "ще си я запазя за тяло, грехота е да се хаби и гори".


        По който и начин да решите да я използвате, съм сигурна че няма да ви разочарова.


         Цената е 14 лв и за мен е напълно оправдана. Можете да поръчате свещите или други продукти на Sezmar, от сайта на козметика Христина. Има ги и в beautyshop.bg Препоръчвам ви банановата също. Едва се стърпях да не я грабна и нея!

Няма коментари:

Публикуване на коментар