четвъртък, 19 януари 2017 г.

TreacleMoon Warm Cinnamon Nights Body lotion

       treaclemoon е немска дрогерийна марка, която можете да откриете в DM, Muller, Budni, BIPA, Rossmann. Предлагат супер сладурски продукти за тяло в цветни и закачливи опаковки, а ароматите им са бонбонести (marsh mallow heaven, my coconut island, those lemonade days, the raspberry kiss, one ginger morning, true shea love) и плодови и те изкушават дори през екрана. Доста ми наподобяват на I love cosmetics. Ако сте пред щанда, със сигурност ще посегнете към поне една опаковка без да му мислите. Та те направо ми викат вземи ме. :)
        Кой не обича леките крем-гел текстури през ежедневието и бонбонестите аромати?
        Cinnamon Nights ухае на сладки цитруси, манго, захарен памук и желирани бонбонки. Страхотно попадение и опаковката му е супер удобна.


        Напомня ми на околоочните кремчета с помпичка. Натискате 5-6 пъти и разнасяте с леки движения по кожата. Ръцете ухаят прекрасно и закачливо около час, а от мазни следи няма и помен.


        Кокетна и симпатична малка тубичка, която няма да ви натежи и можете да носите с вас навсякъде. Дори и за път е идеална.

        Това количество е достатъчно за едно намазване. Попива почти мигновено.
        Ако ви е интересна марката, тук в сайта им можете да разгледате какво предлагат. Тази серия "Wild Cherry Magic" изглежда чудно и с така нашумелите еднорози напоследък, които тръгнаха от шоколадите на Ritter Sport и в момента струват майка си и баща си в ибей. :)


         Цената на балсамчетата за ръце е 1,95 евро. Опаковките им са сменени като гледам в сайта, а с помпичката са в пъти по-хубави. Но въпреки това са пък чудесни за дамската чанта. Ползвали ли сте нещо на марката "treaclemoon"?

4 коментара:

  1. Да, но за съжаление и на I love не внасят най-хубавите неща. Имат супер много серии, а тук 5. И тази година дори не успях да открия душ гела с мед и бадем, а направо го сънувам :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има ли марка, от която да внасят всичко? :D Не знам как подбират кое да пуснат....вечно най-готините аромати ги няма.

      Изтриване