неделя, 30 юли 2017 г.

Essie Knockout Pout

        Essie не са ми любима марка и не веднъж съм го споменавала. Не знам дали просто не си избирам цветове с прилично качество, но наличните ги пазя именно заради това. Имам един син пясъчен, който много обичам и Belugaria от същата колекция заради ефекта. Но като цяло за мен тази марка е най-некачествената от професионалните.


        Knockout pout е много нежен и сладурски розов пастелен нюанс. Точно защото трудно си избирам лакове в тази гама, която да стои добре на ръцете ми, си го взех. Когато го носих преди 2-3 год., ми изглеждаше по-ярък отколкото в момента. Но и сега ми допада. Спокоен, но свеж цвят е.


        Покритието му не е от най-добрите. Консистенцията е с нормална гъстота, но на 2 слоя прозира на места и има нужда от трети. Трябва да нанасяте внимателно, защото се появяват и балони понякога. Без топ лак не изглежда ок. Неравен и няма хубав блясък. Задължително използвам, за да го загладя и да издържи по-дълго.


          Трайността на Essie я няма никаква. Независимо дали нося база или не, с няколко измивания на ръцете и малко домакинска работа, на някои пръсти вече виждам голи ъгълчета и износен лак. Сякаш съм от 5 дни с него.


         Ако трябва да ви препоръчам марка лакове, независимо от цвета, който да е покривен, да се нанася като масло и да издържа - Flormar. От всичко пробвано до момента, за мен тази се е доказала през годините по всеки един параграф.


         Стикерите са от Born Pretty Store - цък, които ви показах миналата година в тази публикация с Aura So dolly So Sweet - Miss Patisserie.


          Обичам да нося подобни комбинации през лятото и за празници, особено за рождени дни. Смятам че се вписват чудесно към сладкишите.


        Вие имате ли любим розов лак и любима марка, която харесвате във всяко отношение?




Няма коментари:

Публикуване на коментар