петък, 18 август 2017 г.

Bioten Skin Moisture Micellar Water 3-in-1 Cleansing

        Когато си пробвал голяма част от най-популярните мицеларни води на пазара, с всяка следваща очакванията и изискванията ти стават по-големи. Затова и аз не вярвах, че тази вода на Bioten ще ми допадне и ще върши наистина добра работа.


        Приятелка ми я даде за проба заедно с малко количество от още една тяхна, която според нея е по-добра. Сподели ми за тази, че била като по-силен тоник и аз съответно щях да я изразходя като продукт преди нанасяне на крема, но всъщност все пак реших да й дам шанс. Останах много приятно изненадана, защото сваля грима толкова добре, колкото и розовата на Garnier. А и като Nivea, която скоро ви показах в празни опаковки.
         Флакона е удобен. Дозатора с потупване върху тампона, пуска на големи капчици от продукта, като с 4-5 движения напоявате с необходимото количество.


         Единствено леко парфюмния аромат ми идва too much, защото съм свикнала мицеларната ми вода да е неароматизирана. Но не мирише силно. Има плодови нотки и ухае подобно на серията с виолетка на Avon Naturals. Аз усещам и малина. Не е лош, но върху лицето си предпочитам продукти с идея по-свежи нотки.
         Относно почистването, при мен сваля пълен грим с 4 тампона като след това минавам с измиваща пяна или гел. По 1 за всяко око и 2 за лицето. С мицеларната на Nivea, ми бяха нужни 5 тампона и с Garnier-ската също. Ако съм свалила грима първо с гел, с един тампон почиствам остатъците от спирала и фдт перфектно.


       Не оставя мазен или хлъзгав филм, лепкавост или сухота. Кожата на допир е мека и гладка. Не предизвиква и раздразнения като парене или щипане. С две думи - неочаквано попадение и на добра цена (4-5 лв).... освен да ви препоръчам да я пробвате, ако не ви тревожи мириса й.

Няма коментари:

Публикуване на коментар