събота, 19 август 2017 г.

Avon Winged out Mascara

      Не съм от хората които обичат да експертиментират със спиралите. Когато си харесам някоя, трудно решавам да я сменя. След като няколко пъти спряха любимата ми Giordani Gold на Орифлейм, започнах да търся нови до намиране на точната за моите мигли. Така и се озовах с Avon Winged out, която вече не е нова. Сигурно почти 2 години отлежава в една тоалетна чантичка, но постоянно пристигаха нови и все не стигах до нея. Е, този месец вече и дойде реда.


         Winged Out ме спечели със силиконовата си четка. Точно с такава форма и разположение  на "зъбчетата" са добри за моите мигли. Влакната й обещават да разделят, удължат и извият. Няма лъжа и измама - определено го правят.


        Туша и обаче не е достатъчно силен според мен, защото дава много естествен ефект. Няма осезаемо удължаване, каквото ми се иска и изглежда като хубава ежедневна спирала и е ок за дами с природно дълги мигли. На моите стои лека и дори да напластявам, не мога да получа драма ефект. Не мога и да натрупам, за да се слепнат или да започне да се рони.
          Хубавото е, че не е прекалено течна още с отварянето и по четката има много малко продукт, което я прави идеална за употреба веднага (без нужда от разработване). За долните мигли е екстра, но необходимото удължаване за моите изисквания липсва. Това е причината, поради която не бих я купила отново.


         Трайността й ме впечатли. Освен че се усеща много лека, издържа цял ден. Нанасям сутрин в 7,30 и вечер в 21 ч. я свалям без грам забележки. Не се размазва.


         Много ми се искаше това да е новата ми любима спирала, обаче не можа да изпълни желанието ми на 100 %. Не е лоша, просто моите мигли имат нужда от идея повече. Цената й е между 7-10 лв при намаление.





Няма коментари:

Публикуване на коментар