събота, 12 август 2017 г.

Essence Hip Girls wear blue jeans "01 start the blue rebellion!"

         През месец юли, в магазини Елитис беше заредена една от последните лимитирани колекции на Essence - Hip Girls wear Blue Jeans. Ще бъде налична само там, а новата Cubanita можете да откриете в  дрогерии ДМ. Поради наличието на много лакове, аз се спрях само на дънковия "01 start the blue rebellion". Финиша му е много красив и фин пясъчен, като напомня на джинси.


         Четката му е широка и много удобна, овала както виждате е перфектен. Консистенцията му също е страхотна, а покривността е без коментар - един тънък слой и покрива от раз. Точно на толкова е и на снимките. Няма нужда от втори според мен, само ако искате по-дълбок цвят.


         Освен това съхне супер бързо и е от лаковете, които привеждат за минути маникюра ви в чудесен вид. Ако нямам време или ми е мързеливо, обичам да посягам точно към такива финиши.


 
        Единствения недостатък на лака е, че не е много траен. Носих го без база и на третия ден връхчетата се бяха оголии, а също така липсваха цели ъгълчета на 2 пръста.


         Пясъчния ефект се запази, но такива цветове са красиви, когато не са износени и обелени.
Това важи за всички тъмни нюанси, независимо пясъчни, шимър или крем.


       Въпреки това, смятам че лака е сполучлив и си заслужава близо 5-те лева. Само заради красивия син цвят, ви го препоръчвам!



        Побързайте докато колекцията е все още налична - има още 3 цвята, но този е първенеца!


Няма коментари:

Публикуване на коментар