вторник, 31 октомври 2017 г.

Avon - Matte Diva & Gloss Queen

         Avon и Mark ме предизвикаха да бъда дръзка и да експериментирам! Създадох 2 визии, вдъхновена от новите течни червила - Liquid Lip Lacquer Matte & Liqud Lip Lacquer Shine. А именно Matte Diva и Gloss Queen. Двете серии червила предлагат разнообразие от ярки, тъмни и подходящи за ежедневието цветове. Много наситени са, не се разтичат, комфортни са и трайни. Издържат почти цял работен ден, особено матовите.




        За визията Matte Diva използвах прекрасното и ярко червено "Head Turner". Разкошен нюанс за есента, коледните празници и дори лятото. Горещо и смело е! С него няма как да останете незабелязани.



         За Gloss queen използвах течното червило с блясък "Blushing". Нужно ви е минимално количество, защото финиша е доста огледален и пигментацията висока. Този цвят не е много мой, но реших да му дам шанс. Трябва да сте по-бледи от мен. ;)



         Бъдете смели, атрактивни и не спирайте да се забавлявате! Преоткрийте нови светове и мечтайте! Покажете какво можете да направите!

           Използвани продукти:

           Кремообразен фдт True Color Flawless "Natural Beige"

           Mark Dual Glow Cheek Colour & Highlighter "Just Pinched"

         
           Спирала - Avon Winged Out и сенки за първата визия - Avon Glow Quad "Vibrant Spice"


       * Liquid Lip Lacquer Matte "Pinking About you" & Shine "Blushing" заедно с Artist Gel Eyeliner са ми предоставени от Avon

Няма коментари:

Публикуване на коментар