събота, 24 февруари 2018 г.

Rival de Loop Repair-Pflege - вазелин за кожички

          Грижата за кожата е важна през всеки един сезон, но сега през зимата, обикновено сме по-предпазливи и се глезим повече. Грижим се както за лицето си, така и за тялото или поне аз. А който обръща внимание и на маникюра, не можа да остави кожичките си сухи и стърчащи. Вече има толкова много и удобни продукти, които могат да се използват дори на път, че не трябва да се оправдавате с липса на време. Мазилото за което ще ви говоря днес, не е под формата на стик, но не е мазно и неприятно. Точно обратното.
           Ще ви разкажа защо ми хареса това масло или по-скоро вазелин дори, на немската марка Rival de Loop. Ухае ми на кайсия и сладък бадем. Лек и приятен аромат, който не дразни и не се задържа дълго. Прилича на вазелин, но нека не ви притеснява текстурата му. От марката го описват като "Грижа за меки и чупливи нокти с бадемово масло".


          В действителност е като леко масло, подобно на сухите на Nuxe и Caudalie, които малко след разнасяне попиват. Това обаче има ефект и то е че хидратира кожичките ви, прави ги да изглеждат подхранени и изглеждат естествено. Не оставя мазен филм, не цапа и не помътнява блясъка на лака ви за нокти.


         Икономично е, лесно за употреба и макар малко нехигиенично, смятам че си заслужава. Все пак е продукт за нокти, не за устни и няма да получите някаква реакция. Ето един пример с малко сухи кожички, колко бързо ги омекотява и не се вижда почти че сте използвали подобен продукт.



           С удоволствие ще си използвам тази грижа не само през зимата, но когато усетя нужда. Като продукт, който помага за заздравяване не мога да кажа дали действа, но за омекотяване на кожичките е чудесен.


          Не знам дали все още се продава този вазелин, но със сигурност има друг. Например това олио. Може да проверите и при p2 какво има или Trend it up.

Няма коментари:

Публикуване на коментар