четвъртък, 15 март 2018 г.

Essence Strobing Brush

        Знаете че Essence и Catrice сменят част от асортимента си всяка пролет и есен за идните сезони. Всеки път има по-интересни продукти, с които дрогерийните марки доказват, че си заслужава да обикаляте Дм и Лили поне веднъж на 2 месеца или когато бъдат заредени. :)
         Няма да ви изброявам кое е новото сега, можете да проверите в сайтовете на двете марки. Аз взех два молива, строубинг четката и сапуна за почистване на четките. Catrice са пуснали балсам в бурканче и едни готини лакове Spectra със страхотни ефекти. Това ме грабна на пръв поглед. Новите автоматични моливи draw the line на Essence също са попадение. Сууупер меки и маслени са, плъзгат се като пастел по устните и цветовете са страхотни. Аз взех това сивокафяво заедно с разкошна наситен малина от Catrice Velvet matt и от двата съм много доволна.


           Но сега за строубинг четката, защото тя ми направи страхотно впечатление още с първата употреба, а честно казано не очаквах да е толкова добра. Косъма е много мек и пухкав, гали кожата като перце.


           Изглежда точно като тинейджърска и за млади момиченца с визията си, обаче върши чудеса и е мултифункционална! Цяла седмица нанасям контуриращия си продукт, хайлайтъра и ружа с нея - справя се блестящо и с трите. Нанася ефирно, но точно това позволява лесно напластяване и да "дозира" количеството без да се прекали с лека ръка.


           Снимах я до контуриращата четка на Aura, за да придобиете представа за големината й. Според мен е идеалната. Контура става като триизмерен след като се напласти леко, а ружа се поставя върху бузките за секунди и се прелива без проблеми. Стои така, сякаш ви е гримирал професионален гримьор. Не работя с върха й, а със страничната част. Имах опасения заради мекотата дали ще успява да отнема от по-твърдо печените ружове, но се оказаха напразни.


         Хайлайтъра също поставям за секунди и мога да контролирам количеството. За мен е много удобна за този продукт, предвид големината й. С останалите ми четки се налага да потретвам, но с тази го правя единствено за засилване ефекта /блясъка.


         Все още не съм нанасяла бронзираща пудра, но съм сигурна че ще се справи и с нея. А може би и с перли за озаряване на цялото лице.


          За цената си, а и не само, строубинг четката ме изненада много и определено заслужава да й обърнете внимание! А и този кафяв молив, с който направих интересно омбре - ползвах Flormar 06 Dusty Maroon за центъра на устните.


Няма коментари:

Публикуване на коментар