петък, 13 юли 2018 г.

Kiko Gold Waves Highlighter 02 Virtuous Golden Rose

            Gold waves е лятната колекция, с която тази година Kiko ни зарадваха. Отново красиви опаковки в злато, разкошни хайлайтъри.... носещи много слънчево настроение! След нея излезна и Jelly Jungle, но за мен звездата е Златни вълни. Съгласете се с мен. ;) Разбира се, аз си бях заплюла хайлайтъра в розово злато и си го взех от Рим в началото на май. Редовната му цена е 16,95 евро. Редовно правят намаления и в момента дори е на 50 %.


            Не съжалявам за покупката му, защото не само е в прекрасна кутия и принт, имитиращ морски вълни, а и ухае на ванилия с шоколад. Преди 3 години имаха сходен продукт, но трио и той имаше същия готин аромат. Подобен е на Шоколадовите палитри на Too Faced.

            Кутията се затваря стабилно и не мисля че би имало проблем да я носите с Вас на път. Остават леки отпечатъци по горната страна, но не е нещо фатално и се забърсва лесно.


             Продукта е добре печен и не се разпрашва или рони. В същото време има чудесна пигментация и при разтъркване с пръст, се усеща почти маслен. Но голям плюс е, че освен това позволява и напластяване. Взимайки малко с четка от хайлайтъра, няма да имате "мокри скули" и да се забелязва от метри. За да получите интензивен блясък, какъвто ще видите по-долу на суочовете, ще се наложи да повторите или да прокарате няколко пъти четката.


             За мен това "регулиране" е повече от добре дошло, защото в ежедневието на работа не ми се иска да блестя силно. Ето защо си го нося с голямо удоволствие.


            Цвета му според мен е по-скоро универсален, нищо че Кико са го кръстили розов. . Нанесен на моята кожа изглежда като шампанско и не стои отчетливо златен, розов или да е твърде светъл. В първия момент, когато го суочнах преди снимките, веднага в съзнанието ми изплува "Soft & Gentle" на MAC. Но всъщност са доста различни.
 




            Кико е с по-едри частички и по-наситен, докато МАК стои като сатенен и с фин шимър. И двата са прекрасни сами по себе си, но приликите им са само в подтона по мое мнение.


             Kiko Gold Waves Highlighter издържа цял ден и дори сега в топлото време, когато се налага да попивам със салфетка мократа си понякога кожа. Имало е известно избледняване на моменти, но като цяло стои на място от сутрин до вечер. Прекрасен продукт, който би ви донесъл настроение и усмивки през топлите дни! А и ще ви стигне за мнооого време. Моя съм ползвала над 10 пъти и както виждате, е като нов.




1 коментар: