понеделник, 6 август 2018 г.

Oriflame The One Wonder Lash Mascara

             Wonder Lash е най-продаваната и успешна спирала на шведската компания Oriflame според моя няколкогодишен опит като представител. Дълги години, когато се занимавах активно с поръчки, имах приятелки които поръчваха само нея и продължават до ден днешен. Пробват от време на време други, но винаги имат поне по една в козметичния несесер. А като я намалят, поръчват по 3. Аз като ученичка също я бях пробвала, само че не ми хареса и не повторих. Докато през изминалата Коледа не ми дадоха да я тествам отново и останах очарована. Дали заради уменията ми тогава или нещо друго, но сякаш това беше друга спирала.


            И разбира се, щом я видях намалена в каталога, не се поколебах да си взема. Опаковката е на коледната версия, която пускат всяка година. По-миналата беше в тъмнозелено. Иначе стандартно е в лилава. Четката си остава непроменена от пускането й. Силиконова и с две страни - от едната е с дълги зъбци за горните мигли, а късите са за долните.



             Нанасянето на продукта става лесно и бързо. Много рядко ми се е случвало да се забавя и да съм с разрошени или спластени мигли. Дори когато е нова, по четката не полепва твърде много туш и резултата винаги е бил чудесен. Само при първите няколко ползвания не бях чак  толкова доволна и се чудих дали наистина това е спиралата, която ме остави без думи. Но след това стана идеална. Вече 3 месеца я ползвам и скоро ще свърши. Забелязвам, че има останал малко продукт. Цената от 8 лв при промоция, смятам за напълно приемлива и ще продължа да си я купувам.
             А сега да поговорим и за ефекта й. На моите среднодълги мигли придава дължина, разделя много добре и извива. Обем не придава, но подчертава окото и отваря погледа. Стои естествено, особено с един слой без да се стараете и за секунди нанесена.


             Издържа ми почти цял ден, като рядко се е случвало да има някакви прашинки под окото или да е леко размазана. Ако съм била с часове навън и в движение, валяло е или съм се пипала неволно и разтъркала, го намирам за нормално да не изглежда в перфектен вид. Но като цяло нямам забележки.



             При нанесени два слоя, миглите стават по-драматични и дълги, дори имат и обем.


2 коментара:

  1. Точно тази ми препоръча приятелка и без много да се замисля, си я взех. Наистина е мно-ого добра!Смя Смя, че ще стане моята първа любима спирала.

    ОтговорИзтриване