четвъртък, 29 ноември 2018 г.

Anastasia Beverly Hills Norvina

            Norvina е една от последните палитри на пазара, която силно развълнува грим средите. Всички популярни ютубърки направиха видеа с нея, като голяма част я оплюха. Същото се случи и с някои други сенки на марката преди, но за мен е безумно да ровиш с четката и да очакваш да няма разпрашване. Работи се по нормален начин със сенките и намирам за приемливо, когато пигмента е силен и финиша металически, да има някакво разпрашване. Но явно хората обичат да драматизират и създават излишно напрежение. :) За мен "Norvina" е много добра палитра и не съжалявам за покупката й.


           Четките към палитрите не ги ползвам обикновено, така че не мога да дам отзив за тази част, но предполагам че ще върши някаква работа при нужда и липса на друга в конкретен момент. :)


             Опаковката й напомня на Modern Renaissance и останалите палитри на марката, в кадифено, като този път е лилава в унисон с цветовете в нея. Комбинацията от тонове е страхотна, защото има не само топли, но и студени. Смятам че на дами със светла кожа ще пасне повече, а и изпъкне.


            Някои от цветовете напомнят на Ренесанса, като нищо да има и дублирани, но не съм ги сравнявала честно казано. На пръв поглед намирам за сходни Base, Incencse, Summer & Dreamer. Не смятам че са сгрешили от ABH с това, защото без тях аз не бих се справила и постигнала идеалната визия. Според мен са си basic и избора им е отличен. Същото важи и за Volatile.


             Пигмента на сенките е отличен и както с предшественичката й, се преливат с лекота. Но! Все пак с Ренесанса се работи идея по-лесно. Блестящите нюанси Rose Gold, Dazzling, Celestial, Wild Child & Summer са невероятни и като фолио. Особено Rose Gold & Dazzling върху 24-часовата база на MAC стоят точно на "парцали" при стабилно загребване с плоска четка. Минуса е че заради мекотата им, падат по бузите, но смятам че за такъв тип текстури, това си в реда на нещата. Просто трябва да се внимава малко и не бихте имали проблеми.



            Матовите цветове също се разпрашват, но тук пак ще се повторя, че със следващото вземане от гнездото, прашинките полепват по четката и си ги нанасям на другото око. Всичко е точно и продължавам с надграждането с по-тъмния цвят. Не виждам нищо специфично!


             Нанасям си база, запечатвам с единичната ми тоуп сянка на Loreal и продължавам обикновено с Incense, Volatile или Soul. В Зависимост от това какъв грим искам да направя понякога използвам и Love. Потъмнявам с Eccentric за по-топлите визии, а ако няма да съм в такава гама, посягам директно към Passion.
            


               Виждате че пресованите пигменти изглеждат доста ронливи, но суочовете са направени без база!


              Norvina е една от малкото палитри, в които аз виждам всеки цвят като използваем и няма един, който да е лош или да не мога да му намеря някакво приложение. Напълно достатъчна ми е за пълен грим и нямам нужда от други сенки, ако ще пътувам и искам да нося само една кутийка с мен!


               Относно трайността не искам да говоря, защото ви споделям често че имам някакъв проблем със събирането от известно време и около обяд вече виждам линия на подвижния клепач. С базата на МАК дори е по-зле, но не се отказвам от гримирането и търся причинителя. :) А ако и вие сте запленени от тази невероятно красива лилава кутийка, подбора на цветове ви допада, с две ръце ви я препоръчвам.


             Norvina ми носи голямо удоволствие и винаги съм доволна от резултата. Мога да си нося и светлите, и тъмните червила. Дори неутрални в кафявата гама стоят отлично с нея!










             Можете да се сдобиете с палитрата от британския сайт на марката, beautybay и cultbeauty. Цената й е около 95 лв.


4 коментара:

  1. Харесвам те защото си купуваш сама козметиката и изказваш искрено мнение базирано на ясни аргументи.Не си купена с някоя PR пратка.Много малко са останли блогъри които са искрени към алдиториата си.Адмирации.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет. Благодаря ти! И аз получавам от време на време ПР пратки, но е доста рядко. Толерирам и тази част, обаче когато 95 % от показваното е с платено съдържание, започва да идва в повече. Трябва да има баланс и да отсяваме, но някои дами се издържат от това и колкото повече... Толкова повече. :)

      Изтриване
  2. За мен лично мнението на тези въпросни бюти гурута няма никаква тежест.Не искам да нападам никой но ако искам да чувам хвалебства до безкрай достатъчна ще ми е и консултант продавача.Радвам се че има и искрени момичета като теб които влагът толкова старание да подържат един подреден и стилен блог като твоя.Следя те навсякъде защото наистина те харесвам.

    ОтговорИзтриване