сряда, 7 ноември 2018 г.

Aura - Quick Stick, Sheer Stick, Cheek Stick

           Стиковете на Aura се появиха на нашия пазар в края на лятото, но по това пътувах и не успях да ви споделя навреме новостите. Но пък поне имах достатъчно време за проба, та с това ще се оправдая. :)
            Предлагат се 3 - контуриращ, хайлайт и ружове. От контуриращия и ружа има по три цвята, докато хайлайтъра се предлага само в 2 нюанса (студен и топъл). Механизма им е със завъртане и самоподострящ, което е чудесно, защото нямате нужда от специално острилка и няма да похабите дори грам от продуктите. :)


               Shading & Contouring Duo (Medium е моят) е съставен от две части - тъмна, с която подчертаваме хлътналата част на скулите ни и придаваме "форма" на лицето и светла - за изпъкналите зони. Ухае прекрасно на шоколад, подобно на палитрите на Too Faced, но тук има и лешници. По абсолютно същия начин беше ароматизирана и серията за тяло на Venus с шоколад и лешници. Буквално на шоколадова вафла е вкуса му. Като горещ шоколад с много лешници, ммммм.

 

             Формулата му е мека и много кремообразна - разнася се с лекота, буквално се плъзга като масло по кожата, но има лек недостатък при мен. Трябва да действам само с докосване, защото в противен случай изчезва и да го нанасям над фдт, след което да сложа пудра. Но пък когато бързам или искам супер естествена визия, получавам този ефект с минимални усилия и за минути.


              Creamy highlighter (Night life) ми е най-лесен за употреба. За секунди поставям под формата на дъга на изпъкналата част над контура и съвсееем леко разнасям с пръст. Много красив фрост ефект придава и озарява деликатно. Макар да изглежда бял на суоча, на лице си е умерен и позволява напластяване. Точно това е важно за подобен тип и цвят продукти. :)


               Неговата формула е идея по-стегната от на контуриращия. Затова и може би се оказа лесен. Издържа почти цял ден, като се разнася и малко около ружа в случай че съм се пипала, но стои красиво и няма петна. Не е твърде мазен, затова е идеален за из път, ако не ви се носят четки и искате да постигнете красив резултат без особени усилия. Формулата и като цяло, ми напомня на стиковете на Revlon. Има лек какаовоплодов мирис, който се усеща само при поднасяне до носа.




              Cheek Stick Juicy Blusher Pink breezer е в сладурски барби розов нюанс. Стои супер кокетно и момичешко с малинени устни. Отново кремообразна формула, нежен цвят и лекота при преливането. С него също трябва да сте бързи и да действате с деликатни движения. Ухае на нещо свежо, но не силно и лесен за употреба. Определено не ви е нужна четка за него.


            Трайността му не е цял ден, избледнява и трябва да сте внимателни с докосването на лицето си, но такъв тип продукти обикновено са насочени към забързаното ежедневие и да имаме нещо под ръка, за което не са ни нужни четки и ще свалим след няколко часа. Ако търсите руж за 10 + часово носене, няма да ви удовлетвори.



            Фаворита ми е хайлайтъра, който използвам с удоволствие, а и ружа когато бързам и искам лека руменина. ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар