неделя, 27 януари 2019 г.

Avon Anew Clinical Eye Lift System with PolyPeptide-X

             Всяка кожа има нужда от грижи, но при сухата винаги са в повече. Особено в зоната около очите, защото знаете че годинките си проличават първо там и ви издават. Затова и при мен е закон божи нанасянето на специален крем, като вече не търся просто хидратация, а и подхранване с цел да се запълнят фините линии. Хиалуроновата киселина ми се отразява добре. Започнах да нанасям от околоочните и в назолабиалните, също и между веждите, че ми се е появила една бръчица там. :)


              Последния месец помощник в борбата с тези фини линии, ми е двойната система на Avon Anew Clinical Eye Lift System с полипептиди и аминокиселини. Тя се състои от две части, а именно крем за под очите и гел за над очите, който се нанася над веждите.


            Системата обещава стягане, оформяне, опъване и контуриране на кожата, за да възстанови младежкия й вид само за 4 седмици. Аз съм под 30 все още и нямам нужда от чак толкова "подобрения", затова взех кремчетата с нагласата да ги ползвам за по-добра хидратация и действие в дълбочина. Бях чела доста положителни отзиви за продукта, затова й реших да го взема щом беше намален. В момента също е на 8,99 и определено си струва да го погледнете. Макар и лифтинга да не е за млади дами, Lift & firm system я препоръчват за всяка възраст и смятам че за 25 + не е толкова силна.


              И двата продукта имат деликатен свеж аромат, който се долавя само при поднасяне на кутийката пред носа. При употреба аз не го усещам и това ме устройва идеално. Не дразни по никакъв начин - парене или щипане.


             Кремчето нанасям главно сутрин (вечерно време ползвам една маска за очи и зоната около устните в момента), като ми е нужно малко количество. Не е мазно, но определено фината му текстура хидратира отлично и с мъничка точица успявам да покрия цялата зона под очите. А аз съм с доста суха и не пестя от продуктите. Този се оказа много икономичен. Двете части не бяха пълни догоре, а за месец виждате че съм изразходила около половината, а може би и 1/3. Гела ползвам понякога и сутрин, и вечер, като нанасям по извивката на веждите. Не лепне и попива сравнително бързо, но не е воднист и да не се усеща.


 
           Чудесни за дневна грижа и под грима ми. Коректора стои естествено и не ми се събира. Няма го опъването след измиване с гел, което за мен е повече от добре. Кожата е мека и загладена. Разнасянето на фдт-ена също е безпроблемно и се прелива с лекота. През деня се държи отлично. Не са тежки и мазни формулите, а обратното и в същото време успяват да заситят дори и моята капризна кожа.



             За цената при намаление, смятам че лифтинг системата е чудесно попадение и си струва да я пробвате, ако вече сте около 30-те. Определено върши добра работа и не би ви разочаровала. А ако сте над моята възраст и имате впечатления от нея, споделете ми как се държи при вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар