петък, 29 март 2019 г.

Mara Sequin Series "Victoria" nail polish

            Ефектите наподобяващи "счупени стъклени парченца" или т.нар. скейлове, име което всъщност тръгна от Golden Rose Scale effect, бяха доста популярни преди няколко години. Малко марки обаче имаха такива. Едни от най-красивите за мен, са на Nfu-oh и до ден днешен си остават такива. Напоследък интересни лакове почти не излизат, защото повечето дами минаха на гел и съответно търсенето е много слабо. Аз пък точно сега започнах да откривам интересни цветове и финиши сред бюджетните марки. 


            Днешният, който ще ви покажа е такъв. Комбинация от счупени парчета със завършек, напомнящ фолио. А цвета от розово злато с медна база, е просто страхотен. Има и нещо купър в него, затова и би стоял добре с почти всички пастелни нюанси.



               Mara Cosmetics е турска марка, която можете да откриете в дрогерии като gratis & watsons в Турция. Имат няколко страхотни скейла в прозрачна гел база, но не са покривни като Queen серията. Трябва да се нанасят над друг цвят. Редовната им цена обаче е висока за мен. Струват по 30 лири, което е около 10,50 лв по сегашния курс. Понякога правят намаления, но трябва да попаднете на такова. Колко си заслужават, вие сами ще прецените. Мен не ме огря този път да купя на промоция. :)


             Четката на лака е широка и няма проблем с нанасянето. На първия слой, както се досещате, е с леко покритие и вторият вече разкрива пълната му красота. Може да се наложи да потупате на места или да завършите с трети. Зависи какъв ефект търсите и дали желаете да прозира.


            Няма грапавини и драскане като при пясъците и глитърите, а с топ лак отгоре издържа доста. При мен само израстна и връхчетата леко се ожулиха.  Порадвах му се близо 10 дни, след като посрещнах Баба Марта. ;)


                Определено Victoria се оказа прекрасен лак и ако сте ценители на красивия маникюр, смятам че много ще ви хареса. Опаковката също е бижу и на тоалетката, ще е като аксесоар.


Няма коментари:

Публикуване на коментар