четвъртък, 27 юни 2019 г.

Nivea Body Souffle Cherry Blossom

              Nivea е една от най-разпространените и стари марки на нашия пазар, а и не само. Едва ли има страна, в която да не се предлага и човек, който да не е чувал поне за крема в синята метална кутийка. И малки, и големи я познават. Последните години обаче излезнаха доста нови продукти, особено мицеларни води и старите останаха на заден план. Та днес ще си говорим за именно такъв. Става въпрос за суфлетата за тяло, които са в продажба от ~ 2 месеца. За пръв път ги видях покрай Великден и тогава всъщност си поръчах варианта с черешов цвят и жожоба от Ремедиум. Имаше намаление, както и сега, изкуши ме аромата и без да мисля го добавих в кошницата. Днес обаче някои от блогърите видях са получили и двете за проба (другото е с кокосово масло и масло от моной), та реших да ви споделя дали си заслужават.


                Кутийката е много симпатична и съдържа 200 мл продукт. Запечатано е с фолио. А вътре се крие една от най-пухкавите и неустоими формули с фини сферички в жълто, които се стапят за секунди при допир с кожата. Правят я неустоимо мека, гладка и хидратирана.



                Аромата е много нежен, луксозен и напомня на Sakura на Rituals, която има едно от най-хубавите ухания за мен. Черешовия цвят е толкова деликатен и докосващ сетивата като с перце, а маслото от жожоба добавя онова усещане на масло без да е натрапчиво. За мен е изключително удоволствие сутрин да взема душ и нанеса на чистата кожа. Толкова деликатен и релаксиращ е мириса, че не ти се иска да изчезва. Като че ли има и лека тропична нотка.
               Суфлето е едно от малкото, за което мога да се съглася на 100 % с производителя и обещанията. Наистина не само омекотява, но и хидратира отлично, подхранва кожата и я прави копринена през целия ден. Текстурата е толкова пухкава, успокоява за секунди сухите места и я дарява с нежност. Като гъсто мляко е. Топи се бързо и попива мигновено, но оставя кожата еластична на допир и на моменти дори ми идва малко по-хидратиращо от нужното за сега.


              Нужно ви е малко количество, защото е достатъчно силна формулата заради маслата в нея и тази кутийка ще ви стигне за поне 2-3 месеца.


                Ако търсите бюджетен и с ненатрапчив аромат хидратиращ продукт за тяло, горещо ви го препоръчвам. За мен няма нито един недостатък и му давам 10/10. Луксозния аромат и текстурата, ефекта и цената са топ! Другото с кокосово масло не съм пробвала, но приятелка ми сподели че усетила химични нотки и не би го взела. Но в черешовото се влюби!


Няма коментари:

Публикуване на коментар