четвъртък, 4 юли 2019 г.

L'oreal Volume Million Lashes Mascara

            Последната година пробвах доста спирали и неочаквано нямаше нито една, която да ме разочарова и да кажа, че не става. Всички са от дрогерията, сравнително бюджетни са и не виждам смисъл да се дава повече от 10-15 лв за подобен продукт, който става негоден след средно 3 месеца употреба. Днес ще си говорим за една от популярните спирали на познатата марка L'oreal Paris, а именно Volume Million Lashes.


               Редовната й цена е около 20 лв, но при добро намаление в Лили напр. е стигала до около 11-12 лв, което я прави чудесна за проба. В случай че не ви се плаща пълната. Аз лично повече от 15-16 лв не бих платила, предвид Paradise Extatic и 20 дневното й "траене". ;)



               Но нека преминем към Volume Million Lashes, която ме изненада определено. Не очаквах толкова добре да подчертава. Почти ми се затвърди мнението, че спиралите на Лореал правят страхотни мигли, обаче започват да се ронят или изсъхват твърде бързо. До края на тази все още не съм стигнала, надявам се да е годна поне 3 месеца и да си заслужи парите.


               Относно ефекта след нанасяне, нямам никакви забележки. В началото е по-течна, което е присъщо за повечето и не го намирам за недостатък. Можете да разресвате с друга четка от стара ваша спирала и след като я разработите, да си я ползвате с кеф. Резултата е дълги, извити и чудесно разделени мигли. Имат обем, но и са много подредени. Не се рони или размазва през деня, силиконовата четка достига дори и до по-късите косъмчета. Единствено цапането на клепача плътно до линията на миглите е в повечко, което ме дразни заради останалия грим. Ако не слагам сенки ще почистя с клечка, но при гримирано око без очна линия не е красиво.


               Както виждате, разликата след нанасянето е видима. Окото е много отворено и дори само с озаряващи сенки в основата, за дневен грим е напълно достатъчно. Нямам никакви забележки към спиралата и определено ви я препоръчвам. Постигам почти драматичен ефект и дори с едно разресване се радвам на изразителен поглед. Без да наслоявам или да повтарям.




               Споделете ми от кои спирали на марката сте доволни и бихте препоръчали?

1 коментар:

  1. И аз съм на същото мнение относно цената. Спиралите които никога не са ме разочаровали са тези на Кико Милано аз просто съм влюбена я цялата им козметика до сега не съм била изненадана неприятно от техен продукт .

    ОтговорИзтриване