събота, 14 март 2020 г.

Bourjois Big Lashes Oh Oui! Mascara

             Bourjois е позната на всички ви марка и е една от първите дрогерийни, които до ден днешен си държат реноме и цени. Дъщерна фирма е на Chanel за незнаещите. Асортимента е разнообразен, но най-разпространени са техните фдт-ени, някои коректори, спиралите и червилата. А разбира се и шоколадовата им бронзираща пудра. Но днес няма да говоря за старите класики, а за една от последните спирали Big Lashes Oh Oui!


              Oh Oui! се появи тази есен и още в началото ми направи добро впечатление. Усещах че няма да е просто спирала, която ще забравя. Въпреки че съм пробвала само две с подобни четки, бях много доволна и не се поколебах да дам шанс на тази. Не бях разочарована и тук!

            
               Четката е с гъсторазположени естествени влакна, които обвиват за секунди всяка мигла и я повдигат на мига от корена. Нямате нужда от старание, повтаряне и наслояване за ефект. Буквално за минута и с 2-3 движения успявам да нанеса, след което пърхам с кукленски мигли. Дълги, извити, обемни и много красиви стават само с един слой! Разделя прилично, но се случва на едното око да имам нужда от повече време да ги разреша. И въпреки това, намирам продукта за много успешен. Малко спирали могат да се похвалят с толкова добри за мен качества и да работят без усилия.


                 Пигмента е наситен, макар и да не е най-черния. За ежедневен грим е отлична, а и не само! Не се рони, но ако тренирате с нея и се потите или ви сълзят очите, се размазва. А и производителя не я е направил водоустойчива, та не го отчитам като недостатък. Почиства се лесно с мицеларна вода, гел и олио с измиване.


                   Туша в началото не е много течен като при повечето спирали и е достатъчно само 2-3 дни да се разработи. Стои кремообразен, а не воднист. Не изсъхва бързо, обаче минуса е че след около 2 месеца започва да се цапа доста гърлото и трябва да се чисти. Не бих се отказала от нея заради това и виждате съм заредена с нова опаковка!


                   Редовната цена е около 22 лв, но следете като пуснат намаление. Моите купих по 12 лв и си струва всяка стотинка! Мога да я сравня с L'oreal Unlimited, която прави също толкова разкошни и огромни мигли.

                  Не мога да не споделя и за Healthy Mix, за който срам - нямам отделен пост. Той сигурно е най-популярният им фдт изобщо. Тази опаковка ми е втора и макар да си имам други любимци вече, си го обичам и ползвам често. Дава средно към много добро покритие, стои естествено и издържа цял ден на сухи кожи. Единствено не ми допада това, че трябва да се нанася умерено. Заради кремообрзната си текстура не се блендира лесно при повече количество и става на линии.


               Като цяло е успешен техен продукт и си струва да му се обърне внимание, а Oh Oui! е разкошна и ви препоръчвам! Колежка не я хареса, но е с капризни мигли и малко спирали й допадат. Други 2 пък ми споделиха, че веднага щом я намалят, ще си я купят. Знаете колко е индивидуално, ето защо има такова разнообразие.

                Вие имате ли любим продукт от Bourjois и кой е той?

Няма коментари:

Публикуване на коментар