неделя, 8 март 2020 г.

Avon Euphoric Volume & Length Mascara

            Euphoric е последната спирала в асортимента на Avon, която обещава обем и дължина на миглите. Нейната четка е с естествени влакна, гъсто са разположени власинките и по-къси, за да повдига лесно от корена и придава повече обем. От марката казват, че формата й е като на пясъчен часовник.


             Формулата е обогатена с кератин и нежно боброво масло в лека форма. Пигмента е интензивен черен, но според мен си е класически. Да, наситен е, нищо невиждано обаче.


            Туша за нова спирала по моите разбирания е гъст и стои на топченца. Гърлото се цапа много от това. Повечето марки, които съм тествала, имат такъв след 2-3 месеца отваряне. Почти същия беше и на Paradise Extatic на Лореал. Забелязала съм, че всички спирали на Avon са готови за употреба веднага след отваряне и това трябва да говори достатъчно. След два месеца максимум вече не стават, което за цената от 10 лв при промоция, за мен ги прави неикономични.


              Що се отнася до ефекта, който придава EuphOric - не мога да се оплача. Не прави драматични миглите ми, но удължава и извива прилично. За ежедневен грим е добра! Обем придава също, като с това обаче прави снопчета в краищата при напластяване и опит да разреша. При втория слой стават по-хубави, но започва и леко ронене тогава.


               Още след нанасяне виждам по 1-2 прашинки под очите, а след няколко часа са повече. Аз нямам проблем със сълзене и ронене като цяло, но с техните спирали съм забелязала винаги че ми падат. Може аз да съм попадала на кофти партиди, знам ли.


                Крайното ми мнение е, че Euphoric не е лоша - строго индивидуално е как ще стои на различните мигли. Затова не мога да кажа, че не става. Но за тази цена и 2-3 лв отгоре може да се купи по-хубава.


              От марката си печатат състава на всички продукти с картонени опаковки почти винаги от вътрешната страна на кутията и не мога да го покажа. Произведена е в Полша.


              Имате ли впечатления от спиралите на Avon и какви са те?


Няма коментари:

Публикуване на коментар