четвъртък, 26 ноември 2020 г.

Golden Rose Satin Lipstick 17

               Последните години голям бум са матовите червила и много рядко марките вадят такива с кремообразен или както се наричаше преди класически финиш. Появяват се и полупрозрачни формули, но наситените цветове са с превес и ще бъдат предпочитани винаги. Особено от дами със светла кожа, на които бледите нюанси не стоят добре в повечето случаи. Аз съм точно от тази група. И затова днес ще ви покажа всъщност нюд червило с крем завършек, но което не ме "измива" и определено ще посягам към него тази зима. Става дума за сравнително новата серия на Golden Rose Satin, в която има много красиви цветове и си заслужава да погледнете. А и е чудесна за студовете, защото знаете матовите колко изсушават. :)

               В поста с нови придобивки ви споделих, че не мога да открия розовото, което си купих заедно с номер 17, затова днес показвам само нюда. Цената на тези червила е ниска. С намаление по спомен ги закупих за около 4 лв. бройката от Лили. Опаковани са в целофан и така можете да сте сигурни, че никой не е отварял и пробвал. Би било хубави всички марки да последват примера на Голдън Роуз, а не да се облепят целите гилзи в тиксо и стикери.

               Гилзата е много стилна, стабилна и с гланцов финиш. Отгоре на капачката има логото и името на марката. Затваря се с щракване и няма опасност да се отвори в чантата. Красота! А аромата е вкусен ванилов и ухае на топло мляко с карамел, ванилия и шоколад. Не е химичен за мен и ти идва да го изядеш. След нанасяне не се усеща, така че е приемлив и не дразни.


                Цвета е карамелен нюд, който в зависимост от подтона на кожата ви може да изглежда и с леко прасковен оттенък. За мен е чудесен за сезона и гримове в топлата гама. Точно като карамел с мляко е. Напомня ми десерта Кодрит Кадир...ммм! Ще стои добре с много визии. Дали в кафяво, зелено, синьо или пък розово злато, копър.... вариантите са безброй.


                 Финиша му, както вече ви стана ясно, е кремообразен и много комфортен за носене. Не изсушава, но подчертава недостатъци леко. Ако имате сухи участъци и стърчащи кожички, би било добре да ексфолиирате преди нанасяне. На снимките съм именно с такива устни и можете да добиете представа в центъра как излежда. През деня обаче сякаш ги омекотява и е възможно да падне мъртвата кожа. Та ако сте с проблемни устни, ще ви подейства добре.


                Трайността както можете да предположите, не е голяма. Без ядене издържа около 3 часа и избледнява постепенно. Ако хапвате изчезва бързо. Плюс е светлия цвят и с размазване няма да стои зле, както е с червените червила.

                 Нямам никакви забележки към серията и с удоволствие ще си ползвам моето. А ако си открия и другото, и него. Вие пробвали ли сте Satin Lipstick и какви са ви впечатленията?

Няма коментари:

Публикуване на коментар