вторник, 30 юли 2013 г.

Birthday Party :)

    Вчера беше рождения ден на най-добрата ми приятелка и бяхме събрани в тесен кръг, както правим напоследък. Големите и шумни купони последните години сме ги забравили, остаряваме вече. :)))
   Реших да внеса малко разнообразие в прическата, че ходя все изправена или с вдигната коса. Та бях до приятелка да ме накъдри. Направи ми няколко вафли в корените и с една малка преса отпуснати къдрици. На мен много ми хареса как се получи. Грима ми обаче беше малък ужас. Не успях ди намеря основата за сенки на Артдеко и се поболях. Сложих от Супершока на Ейвън, но с нея цветовете не могат да станат наситени и да се прелеят добре. :(((
   Както и да е, стига съм се оплаквала, ето визията ми:









  Съжалявам, че не ме снимаха в цял ръст с чантата и обувките, но се сетих късно.
Бях с любимата ми ментова чанта от ХМ и едни сандали на платформа на неизвестна фирма.



   Роклята също е от ХМ. Купих я за 34,90 лв покрай Великден, а в началото на този я видях за 20 лв вече, но номерата бяха изчерпани (само големи мернах). Аз съм си шишкава и влезнах в 36, дори ми беше леко широка и сигурно 34 щеше да ми стане също. :))



   След седмица и аз остарявам с още една година, ще видя дали ще спретна подобен пост тогава, ако ми остане време за снимки... :)

2 коментара: