понеделник, 29 юли 2013 г.

p2 Pure Color "Las Vegas Strip"

     От доста време трябваше да пусна тази публикация.... но много зле ми се отразява тази ваканция - мързи ме страшно! :(
   Преди месец получих въпросното червило, дори и повече. Първото ми е на марката, но тъй като се оказа доста добро, си поръчах и в червено. Струва само 2 евро, а заслужава повече.
Нанася се приятно, покривно е, не изсушава устните и е много трайно. След едно-две яденета сякаш попива в устните, все едно го няма, а всъщност си е на мястото. Не повярвах първоначално, но след като вчера бях с него отново, ми се потвърдиха първоначалните впечатления. Най-важното е, че не ми се събира в гънките - устните ми са доста плътни и мразя червила и глосове, които "придават" такъв ефект. Като недостатък бих посочила само, че не са оформили като нормалните червила формата и понеже е изцяло заоблено трябва да бъдете внимателни, за да не излезете извън контура на устните. Но ще си затворя очите за това. :))






   Цвета е коралов, ярък и готин, но на моменти изглежда и малинен. :))
Марката е немска и можете да я откриете в DM, за съжаление не се предлага в България. :(
Тук можете да видите палитрата и ако някой познат се завръща от чужбина или може да ви изпрати, ви съветвам да се възползвате.
http://www.dm.de/de_homepage/p2_home/p2_produkte/produkte_lippen/produkte_lippen_lippenstifte/1904/p2_pure_color_lipstick.html

2 коментара: