неделя, 11 август 2013 г.

OPI What Wizardry is This?

    Лака е от колекцията Oz the Great and Powerful, която OPI пусна по случай филма на Дисни, чиято премиера беше пролетта. Есенс също лансираха своя колекция за него, от която имам любим продукт и скоро ще ви разкажа за него.
   Пясъка е единствен в тази колекция, останалите цветове са кремове и 2 глитъра/ефекта. Аз имам единия от тях - "Lights of Emerald City". Още не съм го слагала, но от шишенцето изглежда много хубав. Ето го: http://www.allurabeauty.com/wp-content/uploads/2013/03/OPI-Oz-The-Great-And-Powerful-Collection-Lights-of-Emerald-City.jpg
    Вчера ровейки се в нета и гледайки суочове, открих един лак от последните колекции на Флормар, който е подобен на този глитър на ОПИ. Говоря за този от Glitter GL01. Частиците ми изглеждат същите, само че са сребърни, а при Lights of Emerald City - бели с оттенък.

http://www.yenilikleronline.com/wp-content/uploads/2013/07/flormar-glitter-GL01.jpg

   И да се върна на темата, "What Wizardry is This" покри на 2 слоя. На първия беше доста непокривен и невзрачен, но на втория стана перфектен. В сравнение с другите пясъци на марката, този се оказа по-течен. Обаче нямах никакви проблеми при нанасянето. Четката е типична за ОПИ - много лесно направих овала. На слънце блести готино и цвета изглежда по-скоро сив, докато в стая си е зеленокафяв. Колекцията не се внесе в България, но можете да поръчате от нета, на мен ми излезна 15-16 лв.







     Забравих да спомена, че изсъхна бързо и за мое учудване частиците са по-ситни от предните пясъци на марката. Това обаче не го прави по-малко красив.

Няма коментари:

Публикуване на коментар