четвъртък, 29 август 2013 г.

Essie Demure Vixen

   Още едно Еси, което не е любим мой цвят и ми беше трудно за нанасяне.... естествено не го задържах и друг му се радва вече. Не знам в мен ли е проблема или аз попадам на кофти партиди, но за момента не си спомням техен лак, който да не ми е направил балони или не се е точил и свличал при нанасянето. И останалите около 10 бройки в колекцията ми, се пазят заради цветовете само, но кой ли ден ще ми прищрака и ще ги запратя по живо и здраво нанякъде?
   Цвета на въпросното Essie Demure Vixen е кафяв нюд, ако мога така да го нарека и има фин лилав шимър в него. Видим е поне за мен на хубаво слънце, иначе е супер мижав. На първия слой е много светъл и прозрачен, но с втория долу горе придобива някакъв цвят. Обаче на места прозира или пък от "проблемите" с нанасянето, пак не е покрив напълно и стои неравномерно. Затова и трябва трети. Но дори с него, не изглежда гладък и хубав. Много мразя такъв тип лакове, които изискват здрави нерви и наистина добро боравене с четката.
Друг подобен цвят, който имам е Baby Cakes (обаче е спрян и в ибей преди време вървеше по около 25 $), отново на същата марка. Той ми беше подарък от съфорумка, понеже не успя да ми открие тогава Demure Vixen, по който бях луднала по някаква незайна от мен причина. По-светъл и в основен много блед розов цвят, отново със същия шимър. Него не съм го суочвала, но ако не ме домързи скоро ще го направя. Дано не се озоря толкова с нанасянето му, защото него бих носила. Тук има двата един до друг:
http://polishorperish.blogspot.com/2010/06/odd-duck-essie-demure-vixen.html







2 коментара:

  1. Като цяло и аз не съм сред тези, които са свръх доволни от Essie, но имат някои много уникални цветове, които си струват екстра усилието и нервите, докато се нанесат. По-тъмните им цветове са значително по-успешни и аз обикновено наблягам над тях, когато реша да си взема нещо от марката. Не ми се е случвало лака да ми става на топчета или да се свлича, това, което ме дразни е по-скоро воднистата формула и как става на черти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да, точно на черти става и мен това ме дразни. Все пак не купуваш лак от 2-3 лв, а от 15. :)

      Изтриване