понеделник, 5 август 2013 г.

LCN Colour me up "Fanappletistic"

    Здравейте.
    
    Днес ще ви покажа един много готин лак в сочно ябълково зелено, с който бях преди около 2 месеца, но т.к. сесията ме "притискаше" тогава, нямах много време за блога. За първи път ползвах лак на немската марка и останах със страхотно впечатление.


   Нанася се като масло и покрива само на един тънък слой, блясъка и без топ лак е очарователен, съхне бързо и е мнооого траен. Бях с него почти 5 дни, свърших доста работа, включително всекидневно къпане, ръцете ми минаваха през доста вода и той не помръдна. С топ Poshe сами ще видите на снимките за какво става въпрос. Аз си го нанесох на 2 слоя, защото така съм свикнала, но както писах и един му е достатъчен, особено ако ще се рисувате или печатате. Консистенцията му е нормална и перфектна за "работа".









   Не знам каква е цената за клиенти, т.к. на мен ми го купиха заедно с още един от колекцията по 9,80 лв/бр. от Арена на Красотата. Предполагам, че няма да са повече от 15 лв за брой. Това е бг сайта на марката, можете да питате, ако ви интересува.
 http://www.lcn-bulgaria.com/

Ето как изглеждаше лака на 4 дни след доста работа:


   Това е колекцията, от която е "Fanappletistic" - Colour me up


   А ето и текущия каталог, който направих грешката да отворя и харесах куп неща.
 http://lcn-bulgaria.com/sites/default/files/beautynews/012013/index.html

    Лака "Син Оазис" от лятната колекция, кремчетата за ръце с плодчета, пудра.... ужас! Някой трябва да ми спре интернета и да ми вземе лаптопа. Тогава е по-вероятно да се кротна малко. :)
От много време съм загледала разни ексфолианти и маски за ръце в немския Дъглас сайт, които са от Спа (лукс) серията, но вечно съм затрупана и презапасена и не ми остава време за проба на други продукти. :(
http://www.lcn-bulgaria.com/katalog/spa/spa-za-rtse-i-nokti

   С удоволствие бих пробвала продукти на марката при първа възможност.

Ето и суочове на лаковете от колекция Лято 2013 - Shades of Desert



  А вие имате ли впечатления от продуктите на LCN?

3 коментара:

  1. Маникюристката ми ме е лакирвала с лак на тази марка-беше нещо като цикламен,забравих вече,но се сещам,че наистина беше много покривен и издръжлив! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер. Значи наистина са добри, а не си въобразявам. :)

      Изтриване
  2. И аз също съм доволна от качеството им, Ивче http://iiv-mortisha.blogspot.com/search/label/LCN

    ОтговорИзтриване