неделя, 4 август 2013 г.

Maybelline Color Sensational Vivids "902 Fuchsia flash"

     От месец се каня да пиша за това червило, да го похваля и все не ми остава време или пък пускам публикации с нещо друго. Взех го веднага след като получих Shocking Coral, в който се влюбих и в началото хич не се харесах. Дали защото лятото тъкмо започваше и бях бяла, а сега съм с тен не знам. Но факт е, че в началото на юли го сложих повторно и ми стоеше много по-добре. Нямаше го онова циганско червило. Засилих го в размените, та после си го оставих. За неоновата серия беше първата ми публикация за гримове всъщност. Ако някой не помни да спомена отново - състои се от около 10 цвята, пигментирани, ярки и доста трайни. Нанасят се лесно и не се събират в гънките. Дори с ядене издържат достатъчно.

 
        Поръчах го от feelunique за 7,20 лири, в САЩ мисля са по 7-10 долара. За съжаление в Европа, както винаги не са внесени всички цветове, но можете да ги откриете в ибей.
        Преди около 2 седмици обаче установих нещо много странно. Кораловото ми се затваряше нормално, а тази Фуксия не искаше докрай (забелязах това като видях 2 точки отбелязани от вътрешната страна на капачката) и си мислех първоначално, че не съм прибрала самото червило докрай. Оказа се, че тя е повече като количество.


        С 2 думи - наситени, ярки, трайни и комфортни за носене червила!



2 коментара: