неделя, 4 август 2013 г.

Zoya Pixie Dust "Solange"

     През лятото обожавам да нося пясъци и посягайки към "Solange", не мога да сгреша. Има един от най-готините пясъчни финиши, а разкошния му златен цвят, го прави много привлекателен. Zoya Solange е от колекцията за лято 2013 - Stunning & Irresistible.



    За мен пясъчните лакове на марката са много хубави, забелязват се отдалеч и са трайни. Този златния бие по рекорди всичките ми пясъци. Трябва да взема и Кери, защото съм влюбена и в него. И двата покриват перфектно на 2 слоя и издържат доста дълго, а не като тези на Кико - оголване на върховете за ден или два.






    В България можете да закупите лаковете на марката от представителството им http://www.beauty1bg.com/ на цена от 20 (22) лв или от магазини Мориа.




     Ако не сте фенове на пясъците, а ви харесва това готино злато - Zoya Kerry би трябвало да покрие вашите нужди от такова. Ето я сравнена със Solange.

6 коментара:

  1. Ивче, ти си моето маникюрно вдъхновение:)))
    Въпреки че съм с ши -лак, не пропускам твоя статия и все си набелязвам покупки. Ето Зоите са ми любими, моля за ревю и на другите пясъчни Зои:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, голяма съм подстрекателка. :)
      Можеш да видиш другите 2 в линка към албумчето в snimka.bg, че аз тях ги нямам. Пробвах от тези на съфорумка, не ми харесаха достатъчно за покупка. Но ще пусна снимки на червената от пролетната колекция - Chyna. То май сега не й е времето, но есента наближава. :)

      Изтриване
  2. много е красив! :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина е, най-готиния от всички пясъци, които имам. :)

      Изтриване