петък, 13 септември 2013 г.

Pinky-Black Friday the 13th

     Привет прекрасни :)))

     Днес е петък 13-ти, надявам се да няма неприятни случки при вас или проблеми. При мен за момента сякаш всичко е ок. Единствено пресата, която си купих не искат да й влезнат приставките за изправяне и ще ходя да подменям, но не го отчитам като нещо фрапантно.
Избрах си любимите розови панталонки за разходката с приятелки. Много са ми удобни и цвета е супер готино ярко розово. Вече съм ви ги показвала, когато си ги купих заедно със сандалките. Блузката ми е на някаква бг фирма, която явно доста я разпространи, защото често виждам хора с нея (в други цветове също). И тя ми е супер удобна.
     По-късно бях на гости и пробвахме разни маши, понеже искам да си купя, но не знам какъв размер. Та ще видите снимки с една спираловидна, добре стана. :)










   Как мина денят ви? Имахте ли интересни преживявания? :)

2 коментара:

  1. На мен все още ми предстои самият ден, но смятам да посетя местната Сефора и ще видя какви козметични ужасии ще ме сполетят. :)
    За вечерта сме планували да гледаме оригинала на Evil Dead и веднага след него новият римейк на филма.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер. Козметичните шопинги винаги ми повдигат настроението, какво по-добро начало на деня от това? Да се похвалиш после. :)

      Изтриване