събота, 12 октомври 2013 г.

Oriflame Giordani Gold Jewels Lipstick

     "Кашмирено меко червило, съдържащо комбинация от мощни хидратиращи съставки за красиво подхранени и хидратирани устни през целия ден. Наситен цвят в класически нюанси с великолепен кремообразен завършек и средна покривност за цвят, който издържа часове наред. Представено в изящно дизайнерско флаконче - перфектното бижу за дамската Ви чанта."


                                             (* на снимката е Rose Blossom - 22748)

    Абсолютно съгласна съм с описанието, което Орифлейм са дали. Рядко се случва наистина продукта да отговаря на "рекламата", но в случая за мен е на 100 % така.
  Преди около година си закупих първото червило от серията "Бижу" и останах много доволна. Макар да се повтарям с началото на публикацията ще си позволя да споделя и моето мнение - мека и хидратираща консистенция, не се изтрива за 30 мин. и прави устните да изглеждат подхранени, със средна покривност и трайност. При мен издържа до 3 часа, но не го считам за недостатък. Напълно нормално е за такъв тип продукт. "Jewels" приличат на Studio Artist серията, но не са толкова мазни, колкото тях. Аромата е им приятен, мирише си на червило. :)
   Днес ще ви представя 7 от цветовете, които имам (6 са мострички). Пробвала съм 3 от тях, но предполагам все пак суочовете на ръка на останалите 4 ще са ви от полза. Снимах на дневна светлина и в стая със светкавица за максимална близост до реалното. Надписах и за по-лесно на самите снимки, ще напиша за всеки случай и под тях имената + номерата на цветовете, ако не се вижда добре.






 (от ляво на дясно: 22744 -Dusky Nude, 22746 - Pink Secret, 22747 - Mauve Dream, 22748 - Rose Blossom, 22749 - Cerise Pink, 22750 - Plum Desire, 22751 - Eternal Red)

   Когато бързате и нямате време да нанасете ярко червило, което изисква спокойна и точна ръка; когато имате сухи устни; когато отивате на бизнес среща и не трябва да правите впечатление със силен грим или пък просто сте решили да бъдете с по-ежедневна визия, то това е вашето червило. Има, както по-бледи, така и по-наситени (тъмни) цветове - в зависимост от предпочитанията. Опаковката е тежка, масивна и луксозна, постарали са се от шведската марка. Цената му не е много ниска за каталожна козметика, но пък когато е на намаление си заслужава - около 15 лв. Иначе редовната е 22,90 лв.

http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22744 

   
    А ето и цялостните визии с 3 от цветовете:

- Rose Blossom (22748)




- Dusky Nude




- Plum Desire









   За последното - Plum Desire искам да спомена нещо: понеже съм с плътни устни и обикновено прекалено сухите или прекалено мазни червила ми се събират в гънките след около час, при това също беше така (както и при подобния цвят от Studio Artist). Нямам идея дали е от мострата. Може и да е, но ще го понося още, за да преценя дали да си го купя в пълен размер. Както вече споменах, серията прилича на Studio Artist, но "Jewels" са идея по-покривни и не толкова мазни. И двете са добри, въпрос на предпочитания откъм цветовете вече. 

1 коментар: