петък, 11 октомври 2013 г.

p2 Happy New Hands lot's of luck Hand Cream

   Преди 2 год. немската марка p2 пусна коледна колекция с името "Happy New Hands" и аз поисках кремчето за ръце, т.к. сладката опаковка и аромата на ванилови бисквитки много ме изкушиха. Веднага приятелка ме сдоби с него, а преди това бях харесала много яркорозовия лак 030 Cheerful red, но в магазина са го взели пред очите й, та да не съм капо ме утеши с крема.
   Сигурно ще ме помислите за луда, че и до момента го мажа, т.е. имам за още веднъж-два максимум, но обикновено съм запасена с поне 7-8 броя и изразходвам първо тези, които са закупени по-рано. Все пак срока не трябва да минава. Няма му нищо на крема, мирише си така, както и в началото.


  Консистенцията му е гъста и плътна, малко на масло прилича дори, но се разнася лесно по кожата. В първите секунди е бял и изглежда от онези трудноабсорбиращи се кремове. Трябват ви обаче не повече от 30-40 секунди, за да изчезне това чувство. Попива, но не напълно и да няма помен от него. Омекотява кожата и я прави еластична, хидратирана. Единствено при мен пръстите ми като излезна навън изглеждат сухи. Това обаче може да е и от честото миене на ръцете ми. Дланта ми от горната страна е много мека и гладка. Оставя лек филм, който не е неприятен и аз бих желала дори да трае по-дълго. Моя милост не обича да е със сухи и изпръхнали ръце, затова харесва такива кремове.
    Аромата е нещото, заради което го поисках най-вече и малко съжалявам. Да, мирише на ванилия (ванилови бисквитки), но има химична нотка и то ясно изразена. В първите минути се усеща доста и за хора, нехаресващи ванилия и подобни съставки, то би бил кошмарен. Не си мислете, че е чак толкова силна, но все пак не е и едва доловина.
    Доволна съм от кремчето Happy New Hands, но не е нещо невиждано и заслужаващо 3,45 евро. На нашия пазар, а и не само има достатъчно други и по-добри продукти от такъв тип.

Няма коментари:

Публикуване на коментар