сряда, 9 октомври 2013 г.

Essence Colour 3 Midnight Date + City that never sleeps

       Преди около година и половина Есенс пуснаха двойните лакове "Colour 3" и аз понеже ги харесах всички, се сдобих и с 6-те. А дори и с 2 от Season of Extremes, та и един страхотен червен от стара коледна колекция Circus Circus. За съжаление напролет, ако не се лъжа бяха на разпродажба, т.к. отново подменяха част от асортимента си и вече едва ли се намират.


     Двойни са, защото едната страна е с крем или шимър лак за основа, а другата с ефект (едър дуохромен шимър или шимър, примесен със ситни скейл частици). Основните цветове са много покривни, буквално на един нормален слой са перфектни. Тъмносиния особено, който е и обект на тази публикация, е просто страхотен. Ето как стои Midnight Date на един слой при мен:    И със ефекта "City that never sleeps":
    В тази комбинация ми издържа 3 дни, като ръцете ми всекидневно минават по едно 7-8 пъти през вода и отделно задължителен душ. Свалих го с леки очукани връхчета, но за мен е нормално. Обикновено рядко стоя повече време с един лак, така че ми е перфектен!
    Цената му беше 6 лв.

1 коментар: